Keton1 Mineral Powder Electrolytes

Waardering:
94%
€ 17,95
Op voorraad
Zoek je een mineraal poeder om je electrolyten goed in balans te krijgen dan hebben we van Keton1 deze mooie pot. Past ook goed in je Keto dieet.

Wanneer gebruik je elektrolyten?

In de ochtend: Bij het ontbijt om de dag goed en energiek te beginnen
Tijdens sporten: Tijdens sport snel de verloren elektrolyten aanvullen
Keto start: De keto griep bestrijden door een goede vitaminen en mineralen balans
In de avond: Magnesium zorgt voor ontspanning en een goede nachtrust
Warme dagen: Verloren elektrolyten aanvullen na een dagje in de zon

Help de natuur een handje

De beste natuurlijke vitamines, mineralen en elektrolyten in één mix zodat jij jouw lichaam maximaal ondersteund. Oh ja….natuurlijk zonder toegevoegde suikers, zoet en smaakstoffen. Puur natuur!

Versla die Keto “griep”

Elektrolyten kunnen helpen om die vervelende keto symptomen te verminderen en zelfs te voorkomen. Een perfecte elektrolytenbalans is een pré

Waarin?

Mix een lepel Mineral Powder met je favoriete drankje of gewoon in water voor een snelle elektrolyten boost. Onze mix is geheel zonder toevoeging van smaakstoffen, suikers en zoetstoffen. Hierdoor heeft het de natuurlijke smaak van zoet en zout.

Wat zit er in de Keton1 Electrolyten?

Keltisch zee Zout

Keltisch zeezout is een speciaal soort zout, dat vandaag de dag op Keltische wijze en met de hand wordt geoogst. Dit allemaal  in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout bevat extra veel mineralen en sporenelementen. Dit zeezout is het meest natriumarme zout dat er bestaat en bovendien ontslakt het je spijsverteringskanaal.

Vitaminen D3

Vitamine D3 is een zeer belangrijke vitamine voor ons lichaam. Vitamine D3 beschermen tegen allerlei ziektes, behoud en werking van bepaalde functies en processen in je lichaam. Vitamine D3 bevorderd de goede opname van calcium en fosfor uit ons voedsel.

Vitaminen B6

Vitamine B6 (pyridoxine) is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Vitamine B6 speelt een grote rol in je energievoorziening.  Vitamine B6 is gunstig voor een goede geestelijke balans, en zorgt voor een goede focus en mentale prestaties.

Magnesium

Magnesium heb je nodig voor de energiestofwisseling in jouw lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren.  Magnesium geeft stevigheid aan jouw skelet en nodig voor de opbouw van spieren. Het draagt ook bij aan de energievoorziening van je lichaam.

Calcium

Calcium is het mineraal dat ons lichaam nodig heeft voor de opbouw en behoud van botten en het gebit. Calcium is noodzakelijk voor een goede werking van de spieren en zenuwen.

Kalium

Kalium heb je nodig voor de zenuwprikkelgeleiding en het handhaven van een normale bloeddruk. Maar kalium is ook noodzakelijk voor het samentrekken van de spieren en voor de energiehuishouding.

Glycine

Glycine heeft verschillende belangrijke rollen in het lichaam. Het is essentieel voor de productie van vele verschillende zuren, zoals nucleïnezuren, galzuren, creatinefosfaat en porfyrinen. Ook is Glycine nauw verbonden met het centrale zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel.
Glycine is één van de aminozuren die noodzakelijk is voor de biosynthese van creatine. Creatine biedt spieren een bron van energie en helpt om spierweefsel op te bouwen. In periode van spieropbouw en zware trainingen is Glycine een belangrijke aminozuur.

 

Een pot bevat 350 gr Electrolytes Mineraal Poeder.

Meer informatie
SKU Keton1-Electrolytes
Manufacturer / Merk Keton1
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 350 gr
Ingredienten

Glycinen, magnesiumtricitraat, keltisch zeezout, kaliumchloride, zee magnesium (calcareous marine algae), vitamine D3 cholecalciferol, vitamine D6 pyridoxin hydrochloride

Allergeen informatie:

Geproduceerd op machines die producten verwerken die ook melk, eieren, sojabonen, tarwe, schaaldieren, visolie, boomnoten en pinda's bevatten.

Voedingswaarden zie foto
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Keton1 Mineral Powder Electrolytes
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.