De Bijbel van Beukers

Waardering:
100% of 100
€ 29,95
Op voorraad

De bijbel van Beukers is niet zomaar weer een receptenboek. Uiteraard heeft Lotte ervoor gezorgd dat jij je goddelijke lijf kan voeden met de lekkerste creaties die allemaal passen binnen een uitgebalanceerd voedingspatroon, maar er is meer. Veel meer!

Al het goede komt in drieën! Sterker nog, in de Griekse oudheid was het getal 3 het toppunt van volmaaktheid: omne trinium perfectum.

Het laatste deel van de Beukers trilogie kon daarom ook niet uitblijven. De bijbel van Beukers is niet zomaar weer een receptenboek. Uiteraard heeft Lotte ervoor gezorgd dat jij je goddelijke lijf kan voeden met de lekkerste creaties die allemaal passen binnen een uitgebalanceerd voedingspatroon, maar er is meer. Veel meer!
In het tijdperk waar voedseltrends en dieethypes je om de oren vliegen, gaat deze bijbel jou richting geven. Het gaat je helpen om het goede van het kwaad te onderscheiden. Daarnaast deelt ze met liefde al haar tips en tricks met jullie en kan dit boekwerk gezien worden als het schriftelijk coachen door Lotte Beukers.

Meer informatie
SKU Boek-BeukersBijbel
Type Maaltijd Eiwitdieet
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:De Bijbel van Beukers
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.