Gele Curry, Green Gypsy Spices

€ 5,85
Op voorraad

Met deze kruidenmix van Green Gypsy Spices maak je in no time een gele curry, homemade, vet snel, heel makkelijk en helemaal zonder zooi!

Met deze kruidenmix van Green Gypsy Spices maak je in no time een gele curry, homemade, vet snel, heel makkelijk en helemaal zonder zooi!

Gele Curry kruiden

Changing the curry game: voor de lekkerste curry zonder toevoegingen en e-stoffen.

Wat die gasten in Thailand kunnen, kun jij beter én gezonder! Met onze Gele Curry maak je de heerlijkste curry’s zonder e-stoffen of moeilijke ingrediënten. Diep inhaleren als je boven de pan hangt: dit wil je niet missen.

Vanaf nu laat jij de kant-en-klare maaltijden links liggen: dat spul is gewoon beledigend en met de kleinste moeite en een beetje goede wil bouw jij heel makkelijk zelf gezonde en lekkere maaltijden.

Wees maar niet bang: deze curry is íetsje pittiger dan zijn rode broertje, maar je kunt het absoluut nog aan. Beloofd. Als je van pittig houdt, kun je zelf nog een verse chilipeper toevoegen.

Lekker bij:

  • Groenten
  • Door een wokgerecht
  • In soep
  • In een hartige taart
  • Over een eitje of door een omelet
  • Bij vis
  • In een curry
 

Inhoud: 110 gr

Meer informatie
SKU Gypsy-GeleCurry
Manufacturer / Merk Green Gypsy Spices
Type Maaltijd Koolhydraatarm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 110 gram
Bereidingswijze
Hoe je die curry bouwt? Gebruik 1 el kruiden op 100 ml kokosmelk pp voor de beste curry. Wees maar niet bang: de curry is niet heel heet. Houd je van wat meer spanning? Gooi er dan een extra chili, wat chilipoeder of wat sambal bij. Zelf een curry pasta maken: Onze Gele Curry kruiden zijn 100% puur, zonder e-stoffen en met heel weinig zout. Gelukkig is zelf curry pasta maken heel makkelijk: voor 2 personen doe je 1 ui, 1 teen knoflook, 2 eetlepels Gele Curry kruiden, 1 stengel citroengras (vers) en een scheut (olijf)olie in een blender. Je blendt het totdat je mooi 1 geheel hebt. De curry pasta die je zojuist hebt gemaakt bak je 3 minuten aan in de pan, op laag tot halfhoog vuur. Voeg dan je vlees toe en bak het even mee. Op het moment dat je gewend bent om je groenten erbij te gooien, doe je dat. Bijvoorbeeld courgette, paprika, brocolli of bloemkool zijn lekker. Als het te droog wordt, voeg je nog wat olie of wat water toe. Bak je groenten even mee, maar bak ze nog niet gaar. Voeg er dan 200 ml kokosmelk aan toe en laat alles op zacht vuur rustig sudderen totdat je groenten helemaal gaar zijn en je saus de juiste dikte heeft. Lekker om je curry te garneren met wat koriander. Een kind kan de was doen (of dus zelf curry pasta maken).
Ingredienten

Geelwortel, gember, knoflook, ui, citroengras, komijn, venkel, koriander, nootmuskaat, kaneel, mosterd, chili, peper, piment, fenegriek, kruidnagel, karwij en zeezout.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Gele Curry, Green Gypsy Spices
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.