Go-Keto MCT Olie Keto Energie met Astaxanthine

Waardering:
100% of 100
€ 24,95

Keto Energy MCT Olie is ontwikkeld voor mensen die op een hoger niveau willen presteren dan alle anderen. Ken je de voordelen van een keto levensstijl al, maar zoek je meer? Deze MCT biedt je dat. Meer energie, betere prestaties op het werk, tijdens het sporten of in het leven in het algemeen! 

Ervaar de pure schone energie en kracht van Keto Energy MCT Olie! Deze unieke combinatie van premium MCT-oliën met natuurlijke astaxanthine voor topprestaties geeft je zuivere, schone energie en kracht!

MCT Olie Keto Energy met Astaxanthine is een unieke combinatie van middellange keten triglyceriden (MCT) olie en astaxanthine. De MCT-olie bevat een caprylzuur C8/C10-verhouding van 60:40. Met natuurlijke vanillesmaak.

✅ Ontwikkeld voor topprestaties en pure, schone energie!
✅ Pure C8/C10 MCT – vrij van palmolie, kunstmatige zoetstoffen en rommel
✅ Met pure astaxanthine van natuurlijke algen uit de Atacama-woestijn
✅ Met natuurlijk Madagascar vanille-extract
✅ Past perfect in een (vegan) keto levensstijl

MCT Olie Keto Energie met Astaxanthine Go-Keto 500ml
Keto Energy MCT Olie is ontwikkeld voor mensen die op een hoger niveau willen presteren dan alle anderen. Ken je de voordelen van een keto levensstijl al, maar zoek je meer? Deze MCT biedt je dat. Meer energie, betere prestaties op het werk, tijdens het sporten of in het leven in het algemeen! 

Onze energieproductie is een complex biochemisch proces dat, op celniveau bekeken, neerkomt op mitochondriën die ATP (adenosine trifosfaat) produceren. Deze intracellulaire structuren komen in alle lichaamscellen voor. In spiercellen worden de hoogste aantallen gevonden: maar liefst 3.500 mitochondriën per cel. 

Het type brandstof dat je geeft aan je mitochondriën en hoe deze brandstof wordt verwerkt, bepaalt de hoeveelheid ATP die kan worden gemaakt. Het nemen van Keto Energy is als het ware het tegelijkertijd upgraden van je brandstof en motor! Geef jezelf de vliegtuigbrandstof die je nodig hebt voor uitstekende prestaties en pure, schone energie. 

Meer informatie
SKU GoKeto-Ketosene
Gluten- of Lactosevrij Glutenvrij, Lactosevrij
Merk Go-Keto
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan, Caloriearm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 500ml
Bereidingswijze

verhoog uw inname langzaam tot 2-3 eetlepels (15 ml) MCT-olie per dag. Begin met 2 keer een kleine (5 ml) lepel per dag. Verhoog elke dag tot 2-3 eetlepels.

* Bouw het gebruik van MCT vetten rustig op. MCT vetten kunnen in beginsel reactie veroorzaken in de maag en darmen. Indien dit het geval is kunt u de dosering in beginsel halveren zodat maag en darmen rustig aan de vetzuren kunnen wennen.

Na openen gekoeld bewaren

Ingredienten

100% palmvrije MCT-olie (middellange keten triglyceriden) uit pure kokosolie met 60% caprylzuur (C8), 40% caprinezuur (C10), Astaxanthine en natuurlijk Madagascar vanille-extract 

Voedingswaarden
Per 100ml  Per portie 15ml 
Energie  3464kJ / 828 kcal   520kJ/124kcal 
Totaal vet  93,9g  14g 
Verzadigd vet  93,9g  14g 
C8   53g  8g 
C10   33g  5g 
Koolhydraten   0g  0g 
Suiker   0g  0g 
Zout   0g  0g 
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Go-Keto MCT Olie Keto Energie met Astaxanthine
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.