Gebruik deze heerlijk romige Pinda Notenboter van Inca'cao op je brood, crackers, als dipsaus of over je gebak. Het is super veelzijdig.
Gebruik deze heerlijk romige Pinda Notenboter op je brood, crackers, als dipsaus of over je gebak. Het is super veelzijdig.
- Met MCT
- Met Collageen complex
- Zonder Palmolie
- Unieke ‘Crémeux’ textuur
De Inca’cao notenboters zijn beschikbaar in 7 verschillende smaken en bevatten elk tussen de 70 & 80% noten.
Ze zijn allen verstevigd met cacaoboter. Hierdoor hebben ze een unieke “Cremeux” textuur in tegenstelling tot 100% pure noten pasta’s van andere merken. Door deze eigenschap van deze unieke creatie kunnen ze gebruikt worden om te smeren, te dippen, te bakken, te koken en nog veel meer!
SKU | Inca-BeurreDeCacahouete-29-5-22 |
---|---|
Merk | Inca'cao |
Type Maaltijd | Koolhydraatarm |
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet |
Verpakking Inhoud | 125ml |
Ingredienten | pinda 78%, cacaoboter, MCT-oliepoeder (kokosolie, acaciavezel), collageencomplex. Geproduceerd in een fabriek die ook glutenbevattende granen, eieren, melk, pinda’s, walnoten en sesamzaadjes gebruikt. |
Voedingswaarden | Op basis van 100 g: |