Inca’cao - Intense-chocolate smeerpasta (125 gr)
Inca’cao heeft smeerpasta's ontwikkeld speciaal voor het keto dieet. De intense chocolate smeerpasta bevat echte cacao pasta en rauw chocolade. Daarnaast bestaat de basis uit mct olie, ghee, macademia-olie en collageen. Deze ingredienten hebben allen een unieke eigen werking en voordeel tijdens het volgen van het keto dieet. Daarnaast smaakt de smeerpasta ook heel lekker. De pasta heeft een unieke rijke chocolade smaak, die je kunt vergelijken met de smaak van romige, pure chocolade. De smeerpasta is gezoet met erythritol, thaumatine en d-ribose.
Lekker voor in een koolhydraatarm dieet / keto dieet
Een portie intense chocolate smeerpasta van 10 gram bevat slechts 0,8 gr netto koolhydraten. Daarnaast bevat de pasta ook d-ribose. D-ribose is farmacologisch een anti-suiker en bevat geen glucose of fructose, maar moet in de supplementen worden vermeld als suiker. D-ribose heeft een negatieve glycemische index en verlaagt de plasmasuikerspiegels
Inhoud:
In een potje Inca’cao zit 125 gr intense chocolate smeerpasta. Hier kan je zo'n 12 tot 15 koolhydraatarme broodjes mee besmeren.
Voedingswaarden Intense Chocolate | 100 gr | per portie (10 gram) |
Kcal | 435 | 43 |
kJ | 1820 | 172 |
Vetten (g) | 38,7 | 3,9 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 20,8 | 2,1 |
Koolhydraten (g) | 19,5 | 1,9 |
waarvan suikers (g) | 5,8 | 0,6 |
waarvan polyolen (g) | 11,2 | 1,2 |
Vezels (g) | 28,1 | 2,8 |
Eiwitten (g) | 11,6 | 1,6 |
Zout (g) | <0,1 | <0,01 |
Ingrediënten:
PURE CHOCOLADESPREADPASTA MET ZOETSTOFFEN: Prebiotische oplosbare vezels (polydextrose), cacaopasta, erythritol, caprylzuur uit kokosnoot 10% (MTC-olie), collageen 10%, ghee 10% (geklaarde boter), raapzaadolie, D-ribose, macadamia olie, vanillestokjes (van Tahiti), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke zoetstof: thaumatine.
Allergenen:
Bevat macademia.
Geproduceerd in een fabriek die ook volgende verwerkt: noten, gluten, kokos, eieren, melk, pinda’s – en walnoten, sesamzaad. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.