Jacob Hooy Inuline Pure Powder

€ 8,42
Op voorraad
Het bijzondere van inuline van Jacob Hooy is dat het een complex is van fructosemoleculen waardoor het niet door de menselijke spijsvertering kan worden geabsorbeerd.

Inuline komt van nature voor in de wortels van planten zoals alant, cichorei, aardpeer, paardenbloem, schorseneer en artisjok die groeien in koud-gematigde gebieden. Omdat deze groenten minder gegeten worden dan vroeger is de huidige voeding armer aan inuline. Inuline wordt nu gewonnen uit de cichoreiwortel. Het bijzondere van inuline is dat het een complex is van fructosemoleculen waardoor het niet door de menselijke spijsvertering kan worden geabsorbeerd en dan ook in de dikke darmen als voeding kan dienen voor de daar aanwezige darmbacteriën. Het wordt daarom een prebioticum genoemd. Inuline heeft zelf geen smaak, maar inulinepreparaten bevatten vaak afbraakproducten (fructo-oligosachariden) met een zoete smaak, waardoor het preparaat toch licht zoet is. Inuline van Jacob Hooy heeft een witte kleur en is goed in water oplosbaar.

De verpakking bevat 150 gr.

 

Meer informatie
SKU JacobHooy-Inuline
Merk Jacob Hooy
Type Maaltijd Eiwitdieet
Geschikt voor fase Na het eiwitdieet
Bereidingswijze

Voeg 2 tot 3 maal daags 1 theelepel (5 gram) toe aan juice, smoothie, yoghurt of salade. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Opmerking: 

Bij zwangerschap en borstvoeding: uitsluitend na overleg met arts.
Bewaaradvies: afgesloten, droog en koel, buiten bereik van kinderen

 Dit product is een voedingssupplement.

Ingredienten

150 g pure inuline, geen andere toevoeging.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Jacob Hooy Inuline Pure Powder
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.