Keton1 – MCT Olie Green Omega-7 (Gewichtsverlies)

€ 23,50

OMEGA-7 vetzuren hebben een groot verzadigend vermogen. Deze geweldige vetzuren kunnen de omschakeling tussen vetopslag en vetverbranding, maximaal ondersteunen. 

Deze MCT olie is speciaal ontwikkelt om je lijf goed te ondersteunen tijdens gewichtverlies.

MCT olie met Omega7 vetzuren uit Avocado en Macadamia olie.

  • 100 % Keto.
  • Vegan.
  • Groot verzadigend vermogen
  • Ondersteunt de omschakeling tussen vetopslag en vetverbranding.
  • Ondersteunt de verjonging van de huid.
  • Boost de aanmaak van ketonen.
  • Smaak: Limoen

OMEGA -7

OMEGA-7 vetzuren hebben een groot verzadigend vermogen. Deze geweldige vetzuren kunnen de omschakeling tussen vetopslag en vetverbranding, maximaal ondersteunen. 

MCT C8-C10

C8-C10 MCT vetzuren uit kokosnoot worden direct door de bloedbaan opgenomen. Hierdoor stimuleren ze snel en eenvoudig de natuurlijke aanmaak van ketonen, jouw superbenzine.

Waarin?

Mix een lepel GREEN OMEGA -7 in een heerlijke (groene) smoothie of als (keto) dressing over een frisse salade. Op zoek naar extra verzadiging tegen honger, of een snelle energie boost? 

Neem GREEN OMEGA -7 gewoon puur op een lepel. 

Enjoy Your Energy!

Wat zit er in de Keton1 GREEN OMEGA-7?

MCT olie is de basis van onze GREEN OMEGA -7. Krachtige pure C8 en C10 MCT vetzuren. Het vetzuur C8 is geweldig voor mentale helderheid en een fysieke energie boost. C8 verbeterd de thermogenese van je lichaam en daarmee het vermogen om extra calorieën te verbranden. 

Het vetzuur C10, ook wel caprinezuur genoemd heeft net als C8 een aantal interessante gezondheidsvoordelen. Een van de belangrijkste voordelen is het versterken van het immuunsysteem 

Avocado-olie is een olie  die wordt gewonnen uit de avocado. Dit gebeurd door het centrifugeren van het vruchtvlees, inclusief de schil. Doordat dit op een temperatuur beneden de 38 graden Celsius wordt verwerkt blijven alle voedingsstoffen  behouden. 

De vetten in avocado-olie ondersteunen het goed functioneren van je hersenen en hebben een hoog gehalte aan mineralen zoals kalium, magnesium, calcium en ijzer. Door de aanwezigheid van vitamine D en E  is avocado ook nog geweldig voor je  huid. 

Macadamia olie is rijk aan gezonde vetzuren en dan in het bijzonder omega-7 maar zeker ook omega-3 vetzuren. Deze vetzuren zijn een geweldige voedingsbron voor de hersenen.

Macadamia olie is rijkelijk voorzien van vitaminen; B1, B2, B3, B5 en B6. Met name de eerste vier leveren een zeer belangrijke bijdrage aan jouw energievoorziening.

Macadamia olie is voorzien van een aantal belangrijke mineralen zoals; mangaan, koper, ijzer, fosfor, seleen, kalium, calcium, magnesium en zink. Deze mineralen spelen een belangrijke rol in het versterken van jouw immuunsysteem, de aanmaak van rode en witte bloedcellen en ter ondersteuning van de botten alsmede een goede werking van het zenuwstelsel.

Limoen geeft niet alleen die heerlijk frisse smaak aan onze GREEN OMEGA-7 maar heeft zeker ook nog vele gezondheidsvoordelen. 

Limoen kan een goede bijdrage leveren aan een moeilijke stoelgang. Door de aanwezigheid van oplosbare vezels in de vorm van pectine .  Hierdoor kunnen stoelgang problemen worden voorkomen.

Maar limoen heeft ook een sterke invloed op het immuunsysteem. Door de onder andere de aanwezigheid van vitamine C versterk je jouw afweersysteem en ben je beter bestand tegen bacteriën en virussen.

Meer informatie
SKU Keton1-MCTOlieGREEN
Merk Keton1
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan, Keto
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 500 ml
Ingredienten

MCT olie van kokosnoot (middellange keten vetzuren) C8 (60%) - C10 (40%), macadamia-olie (noten), avocado-olie, limoen-olie

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Keton1 – MCT Olie Green Omega-7 (Gewichtsverlies)
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.