Keton1 MCT Poeder

Waardering:
89% of 100
€ 19,50

Keton1 MCT poeder is de meest pure vorm van MCT olie poeder van kokosnoot. Heel bewust is er gekozen voor de belangrijke middel lange keten vetzuren C8 en C10.

Keton1 MCT poeder is de meest pure vorm van MCT olie poeder van kokosnoot. Heel bewust is er gekozen voor de belangrijke middel lange keten vetzuren C8 en C10.

Hierdoor wordt je keto voedingspatroon versterkt (aanmaak van ketonen) en ondersteund. MCT vetten stimuleren de aanmaak van ketonen en geven je direct  energie.

Keton1 MCT poeder is ontwikkeld voor personen die een keto of koolhydraatarm dieet volgen, of voor personen die op zoek zijn naar een natuurlijke energie leverancier tijdens of na sport activiteiten.

Gebruik

Voeg Keton1 MCT poeder toe aan uw drankje, water, als gezond tussendoortje in bijvoorbeeld kwark of in welke voeding dan ook. Door de toevoeging van MCT vetten verhoogt het metabolisme en zullen de ketonen de focus  verhogen.

Keton1 MCT poeder mixt u eenvoudig in uw koffie, thee, smoothies, kwark, enz of gewoon in water. Keton1 MCT poeder lost eenvoudig op in warme en koude vloeistoffen of andere voedingsproducten.

* Bouw het gebruik van MCT vetten rustig op. MCT vetten kunnen in beginsel reactie veroorzaken in de maag en darmen. Indien dit het geval is kunt u de dosering in beginsel halveren zodat maag en darmen rustig aan de vetzuren kunnen wennen.

 

Ingrediënten         

– Middel lange keten vetten (C8-C10) van Kokosnoot olie (MCT)

– Acacia Fiber

 

Voorgesteld gebruik 

Als voedingssupplement mix 10 gram Keton1 MCT poeder met 200-300 ml water, je favoriete drank of voedingsproduct.

Bouw het gebruik van MCT vetten altijd rustig op. Het gebruik van MCT vetten kunnen in beginsel maag/darm reactie's teweegbrengen.

 

Vegan

Keton1 MCT Powder is 100% Vegan

Meer informatie
SKU Keton1-MCT
Merk Keton1
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 250 gr
Ingredienten

Manufactured on equipment wich processes products containing milk, eggs, soybeans, wheat, shellfish, fish oil, tree nuts and peanut flavor | Melk proteine. Gefabriceerd op apparatuur die producten verwerkt die melk, eieren, sojabonen, tarwe, schaaldieren, visolie, boomnoten en Pindasmaak bevatten.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Keton1 MCT Poeder
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.