Konzelmann's Keto Baguette Broodmix

€ 5,98

In samenwerking met Markus Berndt / Locaba is er na een lange periode van finetunen een mengsel voor Keto Baguette ontstaan ​​waar je gewoon naar verlangt.  

Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past de "Keto Baguette" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts kleine bereidingswisselingen kan een noten- en granenbaguette van de baguettes worden bereid.

Bakmix op basis van amandelmeel “Keto Baguette” type

Of het nu met het hele gezin is bij een ontspannen ontbijt of als tussendoortje voor het avondeten: met onze bakmix "Keto Baguette" wordt de snack een genot. In samenwerking met Markus Berndt / Locaba is er na een lange periode van finetunen een mengsel voor Keto Baguette ontstaan ​​waar je gewoon naar verlangt.  

  • Rijk aan eiwitten en vezels
  • goede smaak
  • Perfecte basis voor andere baguettes (zaden, komijn, kruiden)
  • Gemakkelijke en snelle voorbereiding
  • Slechts 20 minuten rijstijd voor het deeg

Compromisloos goede smaak met veel eiwitten

Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past de "Keto Baguette" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts kleine bereidingswisselingen kan een noten- en granenbaguette van de baguettes worden bereid.

Snel, gemakkelijk en minder koolhydraten en KETO

Voor de bereiding heb je slechts 300 ml water, 8 ml olijfolie en 7 ml appelciderazijn nodig 

Inhoud: 215 gram

Meer informatie
SKU Konzel-KetoBaguette
Gluten- of Lactosevrij Glutenvrij (bewerkt op machines die gluten bewerken)
Merk Konzelmann's
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan, Keto
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 215 gr
Bereidingswijze

Bereiding voor 2 stokbroden van 215 g bakmix:

- Open de bakmix en mix in een kom

- Voeg 300 ml warm water, 8 ml olijfolie & 7 ml appelciderazijn toe en mix kort (ca. 10 seconden) op de hoogste stand in een keukenmachine tot een deeg.

- Terwijl het deeg aan het rijzen is (ca. 20 minuten rusttijd), verwarm je de oven voor op 200 graden Celsius (boven-/onderwarmte).

- Leg het deeg op een stuk bakpapier en vorm met licht bevochtigde handen 2 baguettes. Licht bestrooien met bamboevezels , (optioneel) bestrooien met goudkleurig lijnzaad of iets dergelijks en met een mes 1x in de lengte en 3x in de breedte licht inkerven.

- Leg het deeg samen met het bakpapier op een ovenrek en bak op de middelste richel op 200 graden (afhankelijk van de oven) ongeveer 35 minuten.

- Haal het brood na het einde van de baktijd uit de oven en laat het afkoelen op een rooster.

Ingredienten
Amandelen (19%), eiwitpoeder, bamboevezel, rijsmiddelen (wijnsteenroom, natriumbicarbonaat), gedeeltelijk ontolied lijnzaadmeel, droge gist, kokosbloesemsuiker, zout

Bakmix bevat eieren en noten en daarvan afgeleide producten. Kan sporen bevatten van gluten, soja, melk (inclusief lactose) en sesam.

Voedingswaarden

voedingsinformatie

Per 100g
mix


Kant en klaar gebakken per 100 g

energie

1620kJ / 391kcal

885kJ / 214kcal

Vet
- inclusief verzadigd vet

22.8g
2.1g

12g

1.2g

Koolhydraten
- inclusief suiker

8.5g
6.2g

3.9g

2.9g

vezel

30g

14g

eiwit

23g

11g

Zout

3,5 gram

1.6g

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Konzelmann's Keto Baguette Broodmix
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.