In samenwerking met Markus Berndt / Locaba is er na een lange periode van finetunen een mengsel voor Keto Baguette ontstaan waar je gewoon naar verlangt.
Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past de "Keto Baguette" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts kleine bereidingswisselingen kan een noten- en granenbaguette van de baguettes worden bereid.
Bakmix op basis van amandelmeel “Keto Baguette” type
Of het nu met het hele gezin is bij een ontspannen ontbijt of als tussendoortje voor het avondeten: met onze bakmix "Keto Baguette" wordt de snack een genot. In samenwerking met Markus Berndt / Locaba is er na een lange periode van finetunen een mengsel voor Keto Baguette ontstaan waar je gewoon naar verlangt.
- Rijk aan eiwitten en vezels
- goede smaak
- Perfecte basis voor andere baguettes (zaden, komijn, kruiden)
- Gemakkelijke en snelle voorbereiding
- Slechts 20 minuten rijstijd voor het deeg
Compromisloos goede smaak met veel eiwitten
Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past de "Keto Baguette" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts kleine bereidingswisselingen kan een noten- en granenbaguette van de baguettes worden bereid.
Snel, gemakkelijk en minder koolhydraten en KETO
Voor de bereiding heb je slechts 300 ml water, 8 ml olijfolie en 7 ml appelciderazijn nodig
Inhoud: 215 gram
SKU | Konzel-KetoBaguette | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gluten- of Lactosevrij | Glutenvrij (bewerkt op machines die gluten bewerken) | |||||||||||||||||||||
Merk | Konzelmann's | |||||||||||||||||||||
Type Maaltijd | Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan, Keto | |||||||||||||||||||||
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet | |||||||||||||||||||||
Verpakking Inhoud | 215 gr | |||||||||||||||||||||
Bereidingswijze | Bereiding voor 2 stokbroden van 215 g bakmix: - Open de bakmix en mix in een kom - Voeg 300 ml warm water, 8 ml olijfolie & 7 ml appelciderazijn toe en mix kort (ca. 10 seconden) op de hoogste stand in een keukenmachine tot een deeg. - Terwijl het deeg aan het rijzen is (ca. 20 minuten rusttijd), verwarm je de oven voor op 200 graden Celsius (boven-/onderwarmte). - Leg het deeg op een stuk bakpapier en vorm met licht bevochtigde handen 2 baguettes. Licht bestrooien met bamboevezels , (optioneel) bestrooien met goudkleurig lijnzaad of iets dergelijks en met een mes 1x in de lengte en 3x in de breedte licht inkerven. - Leg het deeg samen met het bakpapier op een ovenrek en bak op de middelste richel op 200 graden (afhankelijk van de oven) ongeveer 35 minuten. - Haal het brood na het einde van de baktijd uit de oven en laat het afkoelen op een rooster. |
|||||||||||||||||||||
Ingredienten | Amandelen (19%), eiwitpoeder, bamboevezel, rijsmiddelen (wijnsteenroom, natriumbicarbonaat), gedeeltelijk ontolied lijnzaadmeel, droge gist, kokosbloesemsuiker, zout
Bakmix bevat eieren en noten en daarvan afgeleide producten. Kan sporen bevatten van gluten, soja, melk (inclusief lactose) en sesam. |
|||||||||||||||||||||
Voedingswaarden |
|