Konzelmann's Mild Landbrood Broodmix

€ 4,49
Op voorraad

In samenwerking met Katrin Staupendahl van staupitopia-zuckerfrei.de is na een lange periode van finetunen een bakmengsel ontstaan ​​waarvan je gewoon meer wilt.

Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past het "milde boerenbrood" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts een paar kleine veranderingen in de bereiding kan het milde boerenbrood worden gebruikt om noten- en granenbrood of een veganistische versie te maken.

Bakmix op basis van amandelmeel, type “mild landbrood”

Of het nu met het hele gezin is voor een ontspannen ontbijt of als broodje/knifte/snack voor het avondeten: met onze bakmix "mild landbrood" wordt de snack een genot. In samenwerking met Katrin Staupendahl van staupitopia-zuckerfrei.de is na een lange periode van finetunen een bakmengsel ontstaan ​​waarvan je gewoon meer wilt.  

  • Rijk aan eiwitten en vezels
  • goede smaak
  • Perfecte basis voor andere broden (granenbrood, vegan varianten en nog veel meer)
  • Gemakkelijke en snelle voorbereiding
  • Geen rijstijd voor het brooddeeg

Compromisloos goede smaak met veel eiwitten

Met zijn hoge aandeel waardevolle eiwitten en vezels past het "milde boerenbrood" perfect in het koolhydraatarme dieet. Het is bijzonder veelzijdig: met slechts een paar kleine veranderingen in de bereiding kan het milde boerenbrood worden gebruikt om noten- en granenbrood of een veganistische versie te maken.

Snel, gemakkelijk en koolhydraatarm

Het bijzondere aan onze nieuwste bakmix: er is geen lange wachttijd. Het "milde boerenbrood" kan na bereiding direct in de oven worden gebakken en komt volledig tot zijn recht. Voor de bereiding heb je maar drie eieren (maat M), water en wat olie nodig. 

Inhoud: 210 g

Meer informatie
SKU Konzel-MildLandbrot
Gluten- of Lactosevrij Glutenvrij (bewerkt op machines die gluten bewerken)
Merk Konzelmann's
Type Maaltijd Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan, Keto
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 210 gr
Bereidingswijze

Bereiding voor 1 brood van 210 g bakmix:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden circulerende lucht of 200 graden boven- en onderwarmte.
  • Meng 280 g water, 3 eieren en 20 g olie (bijv. olijfolie).
  • Voeg de bakmix toe en mix net zo lang tot er geen poeder meer te zien is.
  • Vorm het deeg met vochtige handen tot een brood, leg het op een met bakpapier beklede bakplaat en snijd het een keer in de lengte door. (Optioneel kan het brood dun bestrooid worden met aardappelvezels.)
  • Bak het brood in de voorverwarmde oven, op de onderste richel, ca. 1,5 uur gaar.
  • Laat het brood na het bakken volledig afkoelen op een rooster voordat u het aansnijdt.
  • Belangrijk: De ovendeur mag tijdens het bakken niet worden geopend!

Tips voor variatie:

Voor een vegan brood: vervang eieren door 90g gemalen lijnzaad en 100g water.

Voor een noten- en granenbrood: Meng 100 g granen en noten door het deeg.

Ingredienten

Amandelmeel geblancheerd (34%), goudvlasmeel, kokosmeel, psyllium husk, rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E 500), zeezout, voedingszuur: (citroenzuur), verdikkingsmiddel: (xanthaangom)

Bakmix bevat amandelen en kokos. Kan sporen bevatten van gluten, noten, soja, lupine en sesam

Voedingswaarden
VOEDINGSWAARDEN PER 100G PER PORTIE (50G)
Energie (kJ) 885 kj 442,5 kj
Energie (kcal) 214 calorieën 107 calorieën
Vet 15g 7,5 gram
- daarvan totaal vetzuren 2.9g 1.5g
koolhydraten 3,5 gram 1,8 gram
- van welke suikers 2.7g 1.4g
vezel 10.4g 5.2g
eiwit 11g 5.5g
Zout 0,8 g 0,4g
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Konzelmann's Mild Landbrood Broodmix
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.