Koolhydraatarm Dieet

Ben je op zoek naar lekkere producten die je kunt eten tijdens het koolhydraatarm dieet? Wij hebben ze.
We speuren de hele wereld af naar lekkere en goede producten waar je blij van gaat worden. (we hebben er honderden!)

Koolhydraatarm Dieet 

Bij het dieet is het belangrijk dat je het aantal koolhydraten beperkt wat je eet op een dag. 
Als je producten in de supermarkt koopt zul je merken dat dit vaak een hele opgave is om de juiste producten te vinden. Veel fabrikanten stoppen erg veel (goedkope) koolhydraten in hun producten, dit zorgt er echter voor dat je een koolhydraten-bom binnen krijgt (en dat wil je waarschijnlijk niet als je deze pagina aan het lezen bent).

Om jou te helpen met je koolhydraatarme dieet speuren wij de hele wereld af voor lekkere producten die je dagelijks kunt gebruiken als vervanging van de koolhydraat-rijke producten die je in de supermarkt koopt. Echt: het dieet is geen straf als je maar de goede producten hebt.

Naast dat je de producten eet tijdens het dieet passen deze producten ook goed in een volledig koolhydraatarme levensstijl. We hebben zowel lekkere producten voor het ontbijt, als tussendoor en als avondeten. Wat te denken bv van onze pasta of pita broodjes?

Met het koolhydraatarme dieet kun je gemakkelijk koolhydraat-rijke producten vervangen, het is een makkelijk dieet (als je maar de goede producten hebt).

De Producten

Wat kun je nu precies verwachten van de producten? 
We hebben verschillende soorten pasta (ook chocolade pasta), snoep en chocolade zonder toegevoegde suiker, verschillende cakemixen, verschillende broodsoorten met bijbehorend beleg maar ook erg lekkere tortilla's en pita broodjes.
Bak je liever zelf lekkere taarten of broodjes dan hebben we daar ook veel verschillende ingrediënten voor zoals amandelmeel, maar ook kokosmeel, pindameel etc etc.
Deze producten bevatten minder koolhydraten dan die van de normale koolhydraat-rijke meelsoorten die je voornamelijk in de supermarkt tegen komt. 

Hoe vind ik iets?

Aan de linkerkant kun je bv klikken op "Bakproducten" of "Lunch / Diner", daarna zie je alleen maar die producten die hiermee te maken hebben. 
Als je het merk al weet van een bepaald product kun je ook aan de linkerkant klikken op het merk of boven in het menu bij "Alle Merken" kijken.

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.