Inca'cao Pistache Chocolade Pasta

Waardering:
89% of 100
€ 7,95
Op voorraad

Dit is een heerlijke zachte, romige hoge kwaliteits chocolade pasta met lekkere pistache noten.

– 10% Pure C 8 (Caprylzuur) uit kokos: ketonproductie
– 10% collageen: een van de belangrijkste macronutriënten
– 10% Ghee: rijk aan Vit A, D, E, K, omega 3, geconjugeerd linolzuur (CLA)
– Pure pistache: rijke bron van choline, Vit E en Vit B 6
– Macadamia-olie: rijk aan Omega 7 (palmitoleïnezuur)
– Lage glycemische index: Glucagon-vriendelijk
– Geen glucose, geen fructose
– Natuurlijke zoetstofcombinatie: Thaumatine, D-Ribose en Erythritol
– prebiotische vezels

In deze Inca'cao Pistache Chocolade Hazelnootpasta vind je:

10% Caprylzuur (C8) afgeleid van kokosnoot: anders dan vetzuren met lange ketens, MCT’s (middellange keten triglyceriden) omzeilen het maagdarmkanaal volledig en gaan rechtstreeks naar de lever voor ketonproductie. Het wordt ook wel ‘de glucose van de vetten’ genoemd. Er zijn elf verschillende vetzuren in kokos. Vier daarvan zijn MCT’s: capronzuur (C6), caprylzuur (C8), caprinezuur (C10) en laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een vetzuur met een lange keten. Tijdens het vasten of het eten van een dieet dat op vasten lijkt, zoals een koolhydraatarm of keto-dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature ketonlichamen in de lever gaan aanmaken. Er zijn drie hoofdtypes ketonlichamen: eerst maakt het lichaam acetoacetaat (AcAc) aan, vervolgens wordt het omgezet in bèta-hydroxybutyraat (BHB) en als er voldoende BHB is, explodeert de rest in aceton dat we uitademen of urineren. C8 is het meest biologisch beschikbaar om ketonen in de lever aan te maken en geeft het lichaam een ​​extra boost. Als het vet eenmaal is aangepast, zelfs in een staat van katabolisme, is BHB spierbeschermend. Daarom moet je niet vasten als je niet aan vet aangepast bent vanwege het toegenomen spierverlies (spiereiwit omzetten in glucose).

10% Collageen: na water is collageen de meest voorkomende voedingsstof in het lichaam. Het maakt 35% uit van het eiwitgehalte van het hele lichaam. Na de leeftijd van 25 jaar vermindert de productie van ons eigen collageen, daarom is exogeen collageen zo cruciaal voor een lang leven. Het is nodig voor de galproductie (33% glycine) om vet, huidelasticiteit en herstel te metaboliseren, je botten zijn 60% mineralen maar 90% van de eiwitmatrix in je botten is collageen,… Ons dieet mist collageen omdat we tegenwoordig voornamelijk spiervlees eten dat rijk is aan het aminozuur methionine en arm aan glycine. Om methionine tegen te gaan, is glycine nodig. Collageen is rijk aan aminozuren van glycine, proline en hydroxyproline.

10% Ghee: we produceren onze eigen ghee, de ayruvedische. Deze wordt goed verdragen door mensen met een lactose- of caseïnegevoeligheid, boordevol vetoplosbare vitamines (A, D, E, K2), Omega 3 (DHA en EPA), geconjugeerd linolzuur (CLA), een natuurlijk transvet bij kanker beschermende voordelen en verminderde vetmassa bij gezonde personen. Het is de rijkste bron van het vetzuur ‘butyraat’ met een korte keten dat de gezonde darmbacteriën voedt.

Macadamia-olie: Omega 7 (palmitoleïnezuur) is een lipokine (koning van de vetten). Ze werken samen met omega 3 en bepalen wat omega 3 in het lichaam doet. Koudwatervissen bevatten veel omega 7 en 3 en dit is de reden waarom de omega 3 in die vissen zo biologisch beschikbaar is voor ons lichaam, vanwege de Omega 7. Palmitoleïnezuur vermindert de eetlust dramatisch en doet dit door het gebruik van cholecystokinine (verzadigingshormoon). Ze verbeteren ook de algehele insulinegevoeligheid (verbeterd gebruik van koolhydraten) door bètacel-apoptose van insulinecellen te voorkomen (cellen die met insuline werken, gaan niet dood) en een beter gebruik van insuline, zodat koolhydraten niet zo veel worden opgeslagen als vet. Het helpt ook spiercellen insuline beter te gebruiken. Dit betekent dat koolhydraten productiever in de spieren worden gebruikt en beter communiceren, in plaats van gedurende langere tijd een verhoogde bloedsuikerspiegel te hebben. Het zorgt voor een enorme vermindering van CRP (C-reactief proteïne), dramatische vermindering van triglyceriden, lage oxidatie van LDL, verhoogde HDL. Mensen moeten een verhouding hebben van 6: 1: 1 enkelvoudig onverzadigd vetzuur (MUFA) tot meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) en verzadigde vetzuren (SFA). Macadamia-notenolie bevat 85% MUFA en ongeveer 24% daarvan is palmitoleïnezuur. Mono-onverzadigde vetten, MTC en omega 3 (vooral EPA en DHA) zijn een droomteam voor voeding als het gaat om het verliezen van lichaamsvet.

Pure pistache: 100 g pistachenoten bevatten 71 mg choline. Choline is cruciaal voor mentale cognitie. Het bevat ook 23 mg gamma-tocoferol (vit E-familie). Pistachenoten zijn ook een goede bron van vit B6 die van cruciaal belang is voor het cellulaire functioneren en het zenuwstelsel. Lage glycemische index: behalve diabetes type 1 en 2 heeft meer dan 50% van de bevolking een geringe insulineresistentie. Insuline is het meest dominante hormoon en is absoluut cruciaal voor de gezondheid, het is verantwoordelijk voor meerdere functies, waaronder glycolyse (glucose-oxidatie). Het tegenhormoon is “glucagon” wat verantwoordelijk is voor lipolyse (vetoxidatie). Als de insuline hoog is, wordt de glucagon-secretie volledig onderdrukt bij gezonde personen. Prebiotische oplosbare vezels Polydextrose: Dit heeft een lage calorische waarde: ongeveer 1 kcal / g, en het wordt veel gebruikt als vulstof en om de structuur en textuur van sucrose (tafelsuiker) te vervangen. Deze oplosbare vezel heeft een glycemische index (GI) van 4 tot 7. In tegenstelling tot andere vezels zoals: oplosbare cichorei-vezels (bekend als inuline met een GI van 14, maximaal verbruik 60 g / dag), oplosbare maïsvezels (bekend als resistent maltodextrine met GI van 25, maximaal verbruik 4)

Meer informatie
SKU Inca-ChocolatePistache
Merk Inca'cao
Type Maaltijd Koolhydraatarm
Geschikt voor fase 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet
Verpakking Inhoud 125ml
Ingredienten

CHOCOLADE PISTACHE-SMEERPASTA MET ZOETSTOFFEN: prebiotische oplosbare vezels (polydextrose), pistachenoten, erythritol, caprylzuur van kokos 10% (MTC-olie), collageen 10%, ghee 10% (geklaarde boter), cacaoboter, D-ribose, macadamia-olie, cacaopoeder, zeezout, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke zoetstof: thaumatine. Geproduceerd in een fabriek die ook volgende verwerkt: noten, gluten, kokos, eieren, melk, pinda’s – en walnoten, sesamzaad. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Voedingswaarden

Gebaseerd op 100 g:
Energie: 401Kcal, 1678kJ
Totaal vet: 38,8 g
welke Verzadigd vet: 20,6g
Koolhydraten: 18,5 g
welke suiker: 5g *
welke polyolen: 11,5 g
Vezel: 27,7 g
Eiwit: 12,8g
Zout: 0,1 g

* D-ribose is farmacologisch een anti-suiker en bevat geen glucose of fructose, maar moet in de supplementen worden vermeld als suiker. D-ribose heeft een negatieve glycemische index en verlaagt de plasmasuikerspiegels

Als je je koolhydraten telt trek je normaal altijd de polyolen af van het totaal aantal koolhydraten.
In dit geval kom je uit op 18,5 - 11,5 = 7,0 gr netto koolhydraten per 100 gr.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Inca'cao Pistache Chocolade Pasta
Je waardering
Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.