Maagverkleining

Heb jij een maagverkleining of krijg je binnenkort een maagverkleining? (Zoals een gastric bypass of een sleeve?) En zoek je producten die jouw proces kunnen ondersteunen? Ook als je door jouw arts wordt geadviseerd om van te voren al af te vallen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Afvallen met Bregje vindt je heel veel producten voor een maagverkleining, wij zijn namelijk gespecialiseerd in eiwitrijke, suikervrije maar ook lactosevrije producten die je kunnen helpen voor of na je operatie, maar ook als je al op gewicht bent en je bijvoorbeeld graag wat meer eiwitten binnen wilt krijgen.

Te weinig eiwitten na een maagverkleining.

Veel mensen die een maagverkleining hebben gehad moeten extra hoogwaardige eiwitten binnen krijgen omdat ze een te kleine maag hebben om eiwitten op te nemen. Het meest handige dan is om een lekkere eiwitshake te pakken, maar we hebben nog veel meer zoals eiwitrijk brood of volledige maaltijden.

Naast dat het belangrijk is dat je veel eiwitten binnen krijgt moet je wel letten op de calorie inname, die moet ook niet te hoog zijn namelijk.

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.