Rauwe niet geroosterde cacaobonen van Mattisson. Geschikt om bonbons en chocoladerepen mee te maken of te gebruiken in shakes en smoothies.
Deze biologische cacaobonen van Mattisson komen uit Peru en zijn ongebrand.
Cacao is ten eerste een krachtige antioxidant. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. Cacao bevat verschillende vitamines en mineralen. Een van de belangrijkste mineralen die Cacao bevat is magnesium dat bijdraagt bij tot een normale psychologische functie. Verder is Cacao een rijke bron van koper, dat een normale glucose en cholesterolstofwisseling bevordert en ijzer dat bijdraagt tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Cacao is daarnaast rijk aan vitamine B1 dat bijdraagt aan een normale energieleverende stofwisseling en een normale werking van het zenuwstelsel.
De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc.
Koel, droog en afgesloten bewaren.
SKU | Mattisson-CacaoBonen150 | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gluten- of Lactosevrij | Glutenvrij, Lactosevrij | ||||||||||||||||||||
Merk | Mattisson | ||||||||||||||||||||
Type Maaltijd | Eiwitdieet, Koolhydraatarm, Vegan | ||||||||||||||||||||
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4, Na het eiwitdieet | ||||||||||||||||||||
Verpakking Inhoud | 150 gram | ||||||||||||||||||||
Bereidingswijze | De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. |
||||||||||||||||||||
Ingredienten | 100% biologische Cacao bonen |
||||||||||||||||||||
Voedingswaarden | Voedingswaarde per 100 g
|