Zoek je een boter-vervanger dan kun je deze biologische Cacao Boter van Mattisson gebruiken.
Doordat cacaoboter bij kamertemperatuur vrij goed smeerbaar is en eruit ziet als boter spreekt men over cacao boter.
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35°C.
Gebruik
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Je kunt hem ook gebruiken als je zelf met smelt chocolade iets lekkers maakt (witte, melk of puur).
Maar ook als ingrediënt in koolhydraatarme koekjes of koolhydraatarme fudge.
De mogelijkheden zijn eindeloos....
Betreft een pot van 300 gr.
SKU | Mattisson-CacaoBoter |
---|---|
Merk | Mattisson |
Type Maaltijd | Koolhydraatarm |
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4 |
Verpakking Inhoud | 300 gr cacaoboter in brokken. |
Ingredienten | Biologische cacao Boter 100% |
Voedingswaarden | Voedingwaarde per 100 gram |