Sukrin
Ken je Sukrin? Misschien wel, misschien niet. Het is een merk wat uit Scandinavië komt en daar al jaren heel groot is met suikervrije producten. Ze hebben een eigen zoetstof welke 100% natuurlijk is. Geen gekke E-nummers dus.
Suikervervanger
Iedereen weet natuurlijk dat suiker absoluut taboe is tijdens je dieet (propvol koolhydraten!). Sukrin heeft verschillende soorten suikervervangers zoals koolhydraatarme poedersuiker, bruine suiker, en "normale" suiker (natuurlijk koolhydaatarm). Het leuke is dat je het ook kunt gebruiken om mee te bakken. Combineer dat bv met low carb meel en je kunt een koolhydraatarme cake bakken.
Wat zijn de verschillende Sukrin kleuren?
De rode Sukrin is de normale en meest verkochte. Deze heeft 2/3 zoetkracht van normale suiker.
Wil je liever dezelfde zoetkracht (ivm recepten) dan kun je de Sukrin:1 gebruiken.
Als je ermee gaat bakken kun je het beste de Sukrin+ gebruiken, deze is extra geconcentreerd waardoor je er minder van nodig hebt, zoetstof kan wat minder goed tegen de hoge temperaturen van de oven.
Ook is er nog de Sukrin Gold, dat is bruine suiker.
Low Carb Meel
Van Sukrin hebben we ook een aantal soorten broodmix met minder koolhydraten (we hadden er nog niet genoeg vonden we haha). Maar ook amandelmeel, kokosmeel en sesammeel.
Conclusie
We zijn enthousiast over deze producten. Je kunt er alle kanten mee op en als je na het eiwitdieet verder wilt gaan met je koolhydraatarme levensstijl (wat we heel erg aanraden natuurlijk) dan is dit weer een leuke nieuwe basis voor je keukenkastje.....