Bel ons op 013 - 8080 211

Gratis verzonden vanaf € 40. Koolhydraatarm, Eiwitdieet en Atkins.

Persoonlijke Begeleiding

(Voor het Eiwitdieet)

We helpen je graag met al je vragen over het eiwitdieet!
Wil je alles uit het eiwitdieet halen wat erin zit dan is begeleiding verstandig, zo haal je alles uit je dieet wat erin zit. Dit doen we door onze gratis begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Niet alleen via de email, maar ook met persoonlijke gesprekken. Zo hebben we alle tijd om je vragen te beantwoorden en te zorgen dat je het meeste uit het eiwitdieet haalt. 

Het enige wat we van je vragen is dat je de eiwitdieet producten bij ons koopt. (Maar dat is logisch toch?)

Hoe werkt online begeleiding voor het eiwitdieet?

Er zijn veel mensen die we online begeleiden tijdens het eiwitdieet. Juist om het voor jou zo prettig mogelijk te maken om al je vragen te stellen over het dieet. 
Als je het startpakket aanschaft zit daar het begeleidingsmapje al bij met veel informatie en voorbeeld menu's. Het mapje bevat bijna 40 pagina's met informatie.
Je kunt daarna het dieet op eigen houtje doen, maar wat je ook kunt doen is dat je even een telefoon afspraak maakt met Bregje waarna je echt goed zult gaan starten met het dieet.

Altijd persoonlijk advies

We vinden persoonlijk contact belangrijk en dit zorgt er ook voor dat je altijd een begeleidings advies op maat zult krijgen. 
Daarna kun je nog vaker telefonische afspraken met Bregje inplannen, juist om het afvallen zo effectief mogelijk te maken.

Nogmaals: De begeleidings gesprekken zijn gratis! Het enige wat we vragen is dat je je dieet producten bij ons aanschaft.

Hoe nu verder?

Neem contact op met Bregje

Succes met je dieet en neem Bregje als voorbeeld!

Begeleiding door Bregje

Heel veel succes

Moment...