Producten retour sturen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je tot twee weken nadat je de bestelling hebt ontvangen per email aangeven dat je de producten terug gaat sturen naar ons. Vanaf dat moment heb je nog twee weken de tijd om de producten ook daadwerkelijk terug te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden.
Verse producten met een korte tht datum (zoals brood, tortilla's en pita's) kun je niet terug sturen. Neem bij twijfel altijd eerst contact op.
Als je producten retour wilt sturen stuur je een email naar hallo@afvallenmetbregje.nl, daarna sturen wij jou een retoursticker welke je uit kunt printen. De kosten van een Nederlandse retourzending zijn € 4,95 welke we verrekenen met het terug te betalen bedrag. Wil je je bestelling vanuit het buitenland retourneren naar ons dan zijn de verzendkosten daarvan voor eigen rekening, we kunnen hier ook geen retoursticker voor geven.
Na ontvangst van de retourzending (en controle hiervan) zullen wij binnen enkele dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terugbetalen minus de eventuele kosten van de retourzending. We storten het bedrag terug op dezelfde rekening / betaalmethode als waarmee de bestelling is afgerekend.
Uiteraard kun je ook volledig op eigen kosten je retour naar ons terug sturen zonder gebruik te maken van onze retour sticker.

Indien er geen verzendkosten zaten bij de bestelling en na de gedeeltelijke retourzending blijkt dat het totaal bedrag van de bestelling onder de grens valt van "gratis verzending" zullen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen. Dit geldt ook voor eventuele kortingen die op de bestelling van toepassing waren.

Heb je een kortingscode gebruikt tijdens de bestelling? Dit bedrag is naar rato verdeeld over de producten, dit houdt in dat de uiteindelijk door jou betaalde prijs van een product lager is dan op de site staat vermeld. We verrekenen het bedrag van de door jou eerder gekregen korting uiteraard mee in de credit.

Let op:
Altijd eerst contact met ons opnemen voordat je iets terug stuurt!

Klik hier om het retourformulier te downloaden welke je bij de retourzending dient bij te voegen. (anders weten wij niet van wie het pakket is)
Graag ook de originele pakbon toevoegen die bij je levering zit.

 

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.