Details
Details
Sukrin+, het gezonde en natuurlijke alternatief voor suiker, zonder calorieën!
Over Sukrin+
Wil je je suikerconsumptie beperken en kunstmatige zoetstoffen vermijden? Dan is Sukrin+ het perfecte alternatief. Sukrin+ is twee keer zo zoet als gewone suiker. Sukrin:1 is net zo zoet als gewone suiker.
- Ideaal om mee te koken en bakken
- 100% natuurlijke zoetstof
- 0 calorieën en 0 koolhydraten
Zoetigheid zonder calorieën en koolhydraten
Sukrin+ is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin+ kunnen niet opgenomen worden door het lichaam. Daardoor is het uitermate geschikt voor diabetes patiënten en mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen.
Geen invloed op bloedsuikerspiegel
Onderzoek toont aan dat Sukrin+ geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel of op het insuline niveau in het lichaam. Daardoor kan Sukrin+ veilig door diabetes patiënten gebruikt worden.
Door Sukrin+ te combineren met Sukrin Fiberfin (vezels) en Sukrin amandelmeel, kan de impact van je dieet op je bloedsuikerspiegel nog meer beperkt worden.
100% veilig en natuurlijk
Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie beperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin+ is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren, meloenen en champignons.
Voordelen van Sukrin+
Natuurlijke smaak
Sukrin+ ziet eruit als gewone suiker maar smaakt 2x zo zoet.
Gebruik Sukrin+ zoals suiker, voor in de thee of koffie, om mee te bakken of in desserts.
Gezondheidsvoordelen van Sukrin+
Sukrin+ is niet alleen calorievrij, maar wist je dat het zelfs goed is voor je lichaam? Sukrin+ beschermd je gebit tegen gaatjes door de nieuwe aanwas van bacteriën in je mond in te perken. Dagelijks gebruik van Sukrin+ kan dus zelfs de gezondheid van je gebit verbeteren.
Onderzoek heeft uitgewezen dat Sukrin+ kan fungeren als een antioxidant en daardoor het vermogen heeft om te vechten tegen vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten. Deze schadelijke deeltjes ontstaan bij alle gewenste en ongewenste oxidatieprocessen in ons lichaam.
Sukrin+ wordt aangeraden door experts
Viljen Poleszynski, hoogleraar in voedingswetenschappen, raadt het gebruik van erythritol aan als een natuurlijk en veilig alternatief voor suiker.
Sophie Hexeberg is een arts met een doctoraat in voeding. Zij heeft verschillende kookboeken uitgegeven, waarbij Sukrin in recepten gebruikt wordt. Het boek "The Scandinavian diet: Healthy with low carbs" staat al meer dan een jaar op de bestsellers lijst. Ze zegt "Ik raadt al mijn patiënten Sukrin (zoetstoffen) aan als een suikervervanger. De meesten van hen zijn erg tevreden met dit alternatief".
Inge Lindseth is opgeleid tot klinisch voedingsdeskundige, zij geeft al jaren dieet adviezen. In 2010 werd het boek "Living well with type 2 diabetes" uitgegeven. Inge was medeauteur van dit boek. Zij raadt haar lezers aan Sukrin zoetstoffen te gebruiken in plaats van gewone zoetstoffen of suiker.
Voedingswaarde per 100gr
Energie | 0kj/0cal |
Vet | 0gr |
-waarvan verzadig vet | 0gr |
Koolhydraten | 100gr |
-waarvan suikers | 0gr |
-waarvan erythritol | 100gr |
Vezels | 0gr |
Proteïne | 0gr |
Zout | 0gr |
Alle Sukrin producten zijn gemaakt met natuurlijke, niet genetisch gemodificeerde ingrediënten.
Meer Info
Meer Info
Artikelnummer | Sukrin-Sukrin+ | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Gluten- of Lactosevrij | Glutenvrij | ||||||||||||||||||
Is dit een Groen product? | Ja | ||||||||||||||||||
Merk | Sukrin | ||||||||||||||||||
Geschikt voor fase | 1, 2, 3, 4, Na het dieet | ||||||||||||||||||
Bereidingswijze | Nee | ||||||||||||||||||
Ingredienten | Nee | ||||||||||||||||||
Voedingswaarden | Voedingswaarde per 100gr
|
Beoordelingen
Klantenreviews (12)
- Zeer lekkere kha suikervervangerReview by Lydie Addink
-
Smaak - Prima Review by Christine
-
Smaak - Sukrin getest.Review by José
-
Smaak - Prima spulReview by Aarts
-
Smaak - PerfectReview by E.
-
Smaak - geen nasmaakReview by Jinta
-
Smaak - bittere nasmaakReview by Jinta
-
Smaak - Super suiker vervangerReview by Mirjam
-
Smaak - lekker product mag wel wat goedkoperReview by Greetje
-
Smaak - ZoetReview by De bakker
-
Smaak
Gebruik dit vooral om mee te bakken, wel minder gebruiken dan je gewent bent met echte suiker. (Geplaatst op 25-11-2018) - De beste suikervervanger, die ik tot nu toe testte!Review by Pien
-
Smaak - LekkerReview by Anita
-
Smaak
Geen bijsmaak (Geplaatst op 26-08-2018)
Schrijf je eigen review
Eiwitdieet of Koolhydraatarm?
Op onze site vind je twee hoofd-categorieën: het eiwitdieet (ook wel proteïnedieet) en koolhydraatarm.
Wat is het verschil?
Onze eiwitdieet producten zijn allemaal verrijkt met extra eiwitten die je nodig hebt in dit dieet én ze zijn koolhydraatarm. (Omdat je maar een beperkte hoeveelheid koolhydraten binnen mag krijgen per dag)
Onze koolhydraatarme producten zijn alleen koolhydraatarm, dus niet eiwitverrijkt.
Doe je het eiwit- of proteïnedieet dan kies je voor je benodigde maaltijden producten in de categorie "Eiwitdieet", daarnaast kun je (beperkt) ook producten gebruiken die onder het kopje "Koolhydraatarm" vallen. Bij ieder product staat aangegeven of je dit al in de 1e, 2e, 3e of 4e fase mag eten. Dit zie je als je op de knop "Meer Info" drukt. Deze producten mag je dan niet tellen als maaltijd per dag, maar je mag ze vaak wel al als tussendoortje eten!
Doe je echter het koolhydraatarme dieet dan ben je niet bezig om aan een vast gesteld aantal eiwitrijke producten per dag te komen, je pakt gewoon alles koolhydraatarm. Je kunt dus ook eventueel de producten eten die onder de categorie "Eiwitdieet" vallen, je zult merken als je deze pakt dat ze een verzadigend gevoel geven. Dit komt door de eiwitten!
Wil je weten of het product op deze pagina tot het eiwitdieet hoort of koolhydraatarm?
Druk dan op de knop "Meer Info", daar zie je staan tot welke categorie dit product hoort.