Alle verhalen bij elkaar

Hieronder zie je alle succesverhalen die op onze site staan, maar dan onder elkaar.

Let op: De hieronder beschreven resultaten zijn persoonlijk. Ze zijn uiteraard geen garantie, iedereen reageert anders op dieten in het algemeen.


 

Mijn naam is Anita, ben 45 jaar, getrouwd en heb twee zoons van 18 en 10 jaar.
Ik was altijd al wel 'behoorlijk aan de maat' maar na de zwangerschap van de jongste bleven toch wel de nodige kilo's er weer bij aan hangen.
In 2006 werd bij mij een voorstadium van baarmoederhalskanker geconstateerd en in 2007 darmkanker. Flink in de prijzen gevallen dus, maar na de nodige operaties, en bij de laatste keer een half jaar chemo wees de teller 96 kilo aan.
Ik hield mezelf steeds maar voor dat het feit dat ik weer gezond was het belangrijkste was.......dit om maar niet af te moeten gaan vallen, maar zo gezond was mijn gewicht beslist niet.
Na de darmkanker had ik steeds heel snel last van mijn darmen zodra ik iets at wat vet was, ze waren erg snel geprikkeld, produceerden de nodige gassen, had eigenlijk continue buikpijn en krampen en ik besefte heus wel dat er iets moest gebeuren.
Ik heb talloze keren geprobeerd om af te vallen door op alleen de calorieën te letten, en dan viel ik wel wat af, maar gaf de brui er ook snel weer aan en woog weer even zoveel als daarvoor.
In februari 2011 ben ik begonnen met dr Frank en jawel de kilo's vlogen er toen wel af, had heel weinig last van mijn buik, maar helaas in augustus/september van datzelfde jaar hield ik het niet meer vol en viel ik terug en kreeg ik zowat alle afvallen kilo's en de nodige klachten er weer bij. Ik baalde enorm en wilde nog steeds zo graag afvallen tot een normaal en gezond gewicht, plus dat ik ook van de darmklachten af wilde.
Inmiddels besefte ik wel dat juist de grote hoeveelheden koolhydraten bij mij heel veel ellende veroorzaakten en ben maar weer eens op zoek gegaan op internet wat er dan nog meer te verkrijgen was op het gebied van produkten met een lage hoeveelheid koolhydraten.
Begin dit jaar vond ik wat ik zocht: "Afvallen met Bregje". Jeetje wat een produkten met een lage hoeveelheid koolhydraten!!! Ik ben maar eens begonnen met uitproberen waar mijn smaak lag, wat ik lekker vond en wat ook niet.
Er zaten gerust wel produkten tussen die ik echt niet lekker vond en/of gewoon mijn smaak niet was. Maar na een poosje had ik voor mezelf de lekkere dingen er tussenuit gefilterd en kon ik lekkere volwaardige maaltijden samen stellen. Ik ben dol op chocola en op hartig, en daarmee kom ik voldoende aan mijn trekken.
Het is heerlijk afwisselend, en gelukkig ondervond ik kort geleden dat de muesli ook heel lekker is, en dat wissel ik in de ochtend nu af met een shake, de chips en de soja nootjes zorgen ervoor dat ik niet in een zak met 'normale' chips ga graaien, de repen vullen ook de 'lekkere trek gaatjes' op en zo kan ik het nog heel lang volhouden.
Ik zie het dan ook beslist niet als een dieet, maar als een nieuwe levensstijl. Ik voel me goed, kan weer veters strikken zonder achter de adem te raken, heb inmiddels al heel wat broeken in moeten nemen, en veel kleding weggedaan omdat het om mijn lijf slobbert.
Het enige wat ik straks nog wil als ik nog een paar kilo's eraf heb is een buikwandcorrectie, want door alle problemen rondom mijn darmen (zowel voor als na de chemo) is mijn buik erg gaan hangen en blijf ik ook met een vetschort zitten. Nooit heb ik overwogen om deze ingreep te laten doen omdat ik toch overal veel te dik was, maar nu ik zover ben gekomen wil ik ook dit probleem aanpakken.

 

Voor en Na foto Anita


Voor en na foto van Nanda

Hallo,

Mijn naam is Nanda, heb mijn hele leven al te kampen met obesitas en echt elk dieet geprobeerd! Zelfs een maagbandje heb ik in België laten zetten, wat echt een drama was. Mijn beroep is Buschauffeuse, en werd maar zwaarder en zwaarder...

Ben gaan zoeken naar een nieuw dieet, en ben terecht gekomen op Afvallenmetbregje. Wat een geweldig dieet!!
Heb al veel mensen om mij heen over de "drempel" gehaald die ook zijn begonnen met Bregje. Heb nog nooit zo'n goed en lekker dieet gehad! Ben online geweldig geholpen door Bregje en Koen, want dat is ook belangrijk om goed begeleid te worden.

Ik ben van uniform broekmaat 56 nu naar 46 gegaan, dat zegt genoeg!! Mijn baas heeft nu het 4e uniform besteld!!
Voel me geweldig en door het eiwit dieet krijg je zoveel energie!! Ik blijf mensen om mij heen en vooral op mijn werk motiveren om de site goed te lezen van Bregje en zeker te beginnen met een startpakket! Dan ben je meteen "OVERSTAG"!! Ik ben niet meer te stoppen, mijn hele eetpatroon is hierdoor veranderd!

IK ZEG DOEN!!!! HET IS GEWELDIG!

Groeten een zeer zelfverzekerde trotse Nanda


Voor en Na foto van Mireille

Mijn naam is Mireille Wolfs,

Heb een gezin met 2 kinderen en ben getrouwd. Na de nodige tegenslagen ben ik vorig jaar eind februari 2011 zelf begonnen met afvallen. Op dat moment woog ik +/- 120 kilo.
Heb eerst alles verwerkt daarna volle moed gestart met afvallen. Heb mijn eet patroon aangepast en ben met volle moed met regelmaat gaan wandelen, dit ging goed in het begin...

Toen begon het: ik wilde meer afvallen maar bleef stil hangen.Wat nu???
Na veel wikken en wegen heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en heb Bregje gebeld of zij mij verder wilde helpen met afvallen. Ben vrijblijvend langs geweest, en na mijn gesprek met haar met een goed gevoel naar huis gegaan. Moest 1 week later terug komen, en ja hoor de kilo’s gingen er weer af. Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb!

Met de goede begeleiding van Bregje en de juiste producten zit ik nu veel lekkerder in mijn vel met het succes van Bregje. Kom nog steeds bij haar voor de lekkere dingen die via haar site makkelijk kunt bestellen. Bregje via deze weg SUPER BEDANKT voor jouw tips en hulp om mij te maken zo ik nu ben. Veel zelfverzekerder en ik durf voor mijzelf op te komen. Dit is veel waard en ik raad daarom iedereen aan: Afvallen met Bregje werkt!!!!

Groetjes Mireille.


Hallo,
 
Ik ben petra en ik ben 31 jaar. Ik heb 2 zoontjes van 2.5 jaar en van 4.5 jaar. Na mijn zwangerschappen was ik 26 kilo zwaarder geworden.... Ik heb hierna meerdere lijn pogingen gedaan maar niets hielp..... Na 1 week ga je op de weegschaal staan en er is nog niets af!!!! Zeer frustrerend is dat!!!
In Juli (2011) sprak ik iemand die veel was afgevallen danzij "Afvallen met Bregje". Eenmaal thuis heb ik de website van Bregje bekeken en heb ik meteen een afspraak gemaakt. Het voelde vanaf dag 1 gewoon goed. Na het intake gesprek ben ik meteen begonnen met fase 1. En na 1 week moest ik op die gevreesde weegschaal...... Ik was afgevallen!!!! De weken die daarna volgden had ik geen schrik meer voor de weegschaal, telkens dacht ik: "Kom maar op met die weegschaal!!"
En het meest fijne wat ik aan dit dieet heb ervaren is dat je GEEN hongergevoel hebt!!! En de begeleiding van Bregje is ontzettend fijn. Je mag ten alle tijden bellen of mailen als je vragen hebt over het dieet. En je wordt hartelijk ontvangen in de huiskamer met een kopje koffie of thee.
 

Het succes van Petra


Mijn naam is Will, ik ben 1.58m en 61 jaar oud. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Afvallen met Bregje. Ik had al van alles geprobeerd, het laatste half jaar had ik last van mijn schildklier (een te trage). Daardoor werd ik zwaarder en zaten al mijn kleren te strak. Ik voelde mijzelf daar niet meer prettig bij.

9 Augustus ben ik bij Bregje begonnen. Ik ben met een startpakket naar huis gegaan en ik vond alles lekker en gemakkelijk klaar te maken.

Ik ben genoeg afgevallen, al mijn kleren passen weer goed! Ik voel mijzelf ook weer goed.
Dit was voor mij het dieet, hopelijk ben ik voor jou een voorbeeld. Ik zou zeggen: "Niet twijfelen, maar doen!" 

Voor en Na foto afvallen Will

 


Ik (Pui Chi) ben door Bregje gevraagd of ik over mijn afvalperiode wilde schrijven. Ik vond het sowieso leuk dat ze dat vroeg. Zelf vind ik het ook altijd leuk om de verhalen van anderen te lezen. Ik vond dat ook altijd wel motiverend. Ik hoop dus dat ik met mijn verhaal ook anderen kan motiveren.

Zoals je kunt zien, heb ik mijn gewicht er niet bijgeschreven. Dit is omdat ik mij daar best wel voor schaam, al hoeft dat nu niet meer, maar ik heb nooit echt aan iemand verteld wat mijn gewicht is en was. Zelfs mijn vriend weet het niet. Bregje is dan eigenlijk de enige die dat weet. Maar ik neem aan dat de foto wel laat zien dat lichter ben!

In januari 2011 ben ik begonnen met ‘Afvallen met Bregje’. Ik wilde er wel eens achterkomen of het iets voor mij was. Ik vond het in het begin wel even wennen (wat mag ik en hoeveel, enz.), maar na een paar dagen was ik gewend aan het dieet. Ik legde per dag klaar wat ik dan ging eten, zodat ik verder niet na hoefde te denken. Honger had ik gelukkig niet, daar was ik namelijk bang voor. Ik vind de productkeuze erg divers en dat vind ik erg prettig, een zekere pluspunt van ‘Afvallen met Bregje’! Zo heb ik verschillende producten uitgeprobeerd om erachter te komen wat ik lekker vind. Ik ben erachter gekomen dat ik bijvoorbeeld de tiramisu wel erg lekker vind. Bregje moet dan ook steeds lachen dat ik bij elke bestelling tiramisu tussen heb staan. Tiramisu gebruik ik als ontbijt, als lunch eet ik muesli met sojamelk of met smeerkaas/ filet americain of kwark met granen en rozijnen. Als avondeten eet ik bijvoorbeeld graag de macaroni met wat rundergehakt en groenten en tomatenpuree. En voor in de avond heb ik meestal dan nog iets lekkers… zoals een reep, chocoladebiscuits of chipsjes. Met Bregje had ik in het begin afgesproken hoeveel ik kwijt wilde. In het begin viel ik snel af (wat ik niet kon geloven). Ik voelde me eerst wat moe, maar ik voelde me steeds fitter worden naarmate de kilo’s eraf vlogen. Dat is dan al het 2e en 3e pluspunt van ‘Afvallen met Bregje’! En omdat ik het dieet zo goed en makkelijk vol vind te houden (pluspunt 4!), besloot ik om langer door te blijven gaan met het dieet, maar dan iets meer op mijn eigen tempo.

Ik krijg steeds meer complimenten van anderen dat ik er goed uitzie en dat ik het dieet zo lang volhoud. Ik doe dit dieet natuurlijk voor mijzelf, maar het is toch ook wel leuk als anderen opmerken dat ik afgevallen ben (pluspunt 5!). Ik wil nu nog een paar kilo kwijt, maar ik weet zeker dat ik het kan! Ook wil ik nog zeggen dat ik de begeleiding van Bregje erg prettig vind. Vooral omdat het bij Bregje thuis is en je kan elke week een afspraak maken (wat ik in het begin wel erg prettig vond). Nu kom ik om de drie weken bij Bregje. En omdat de begeleiding toch wel erg motiverend is, is dit wel de 6e pluspunt!

Ik zou iedereen die wat kg’s kwijt willen, ‘Afvallen met Bregje’ aan willen raden! ;)

Voor en na foto Pui Chi

 


Mijn naam is Thea Schuurmans. Ik ben 65 jaar en 1.50m, mijn gewicht was 90,5 kg.
Omdat ik veel gewrichtsklachten had en last van hartkloppingen besloot ik om af te gaan vallen. Het was óf deze keuze óf hopen dat er niets zou gebeuren met mijn gezondheid. Op 22 februari 2011 ben ik begonnen met het dieet van Afvallen met Bregje en nu ben ik helemaal op mijn streefgewicht! Ik heb een goede beslissing genomen om aan dit dieet te beginnen en heb bijna geen klachten meer. Ik heb energie, ik voel me fit, heb het idee dat ik de hele wereld aan kan. Mijn streefgewicht heb ik gehaald en ben hier heel blij mee. Ik kan het iedereen aanbevelen om aan het dieet van Afvallen met Bregje te beginnen. In mijn leven heb ik al heel veel verschillende dieten geprobeerd, maar dit is voor mij een wonderdieet.

Voor en Na foto Thea

 


Jarenlang had ik last van overgewicht en na twee zwangerschappen werd dit er niet beter op. Na allerlei mislukte lijnpogingen heb ik op 2 juni 2010 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen aan het dieet. Ik woog toen 83.9 kilo. Veel te veel met een lengte van 1.58 cm.
De eerste week ging erg goed en de weegschaal gaf aan dat ik goed was afgevallen! Dit gaf me goede moed om door te gaan. Iedere week viel ik wel een aantal kilo's af.
Natuurlijk had ik ook wel eens moeilijke momentjes, maar door het snelle resultaat was ik super gemotiveerd en is het heel goed vol te houden zonder hongergevoel. Ik vond het vooral fijn dat het heel duidelijk is wat je per dag mag eten en dat je kunt kiezen uit een erg gevarieerd aanbod van producten. Ook mag je er onbeperkt groenten bij eten.
Ik heb mijn afvalproject door omstandigheden in 2 fases gedaan en ben dus tussentijds even gestopt geweest. Toen ik daarna weer vol goede moed begon viel ik in zo’n 4 maanden tijd de resterende kilo’s af en nu kan ik vol trots zeggen dat ik helemaal het door mij gewenste resultaat bereikt heb!! Ik ben hier ongelofelijk blij mee en voel me een totaal ander mens!
Dankzij ,,Afvallen met Bregje” is het me gelukt en zoals Bregje zegt: ,,Mij is het gelukt, jou gaat het ook lukken !”

Voor en Na foto van Marloes

 


Mijn naam is Wilma Broekhoven en ik ben afgevallen bij Bregje.
Na veel lijnen en weer aankomen (het bekende jojo effect) kwam ik via internet op de site van Bregje terecht. Ondertussen had ik diabetes type 2 dus ik moest er toch écht wel iets aan gaan doen. Ik heb toen met de huisarts overlegd of dit dieet misschien iets voor mij zou zijn en hij vond het een goed plan. Ik heb direct een mailtje gestuurd naar Bregje.
Na mijn intake gesprek ben ik met een heel goed en prettig gevoel vol goede moed begonnen. En tot mijn verbazing werkte het echt! Na 3 maanden moest ik voor controle weer naar de huisarts en ook hij wist niet wat hij zag. Mijn suiker was zodanig gezakt dat mijn medicatie inmiddels gehalveerd is, dat is toch helemaal geweldig!
Met de begeleiding van Bregje, die je echt goed steunt en helpt, is dit het resultaat. Ik kan iedereen aanraden om dit dieet te volgen. Bregje, bedankt. Helemaal super wat jij allemaal doet!

Voor / Na

 


Ik kan niet zeggen dat ik altijd véél te zwaar ben geweest, maar met mijn 1.59 m en bijna 70 kg voelde ik me toch niet helemaal lekker.
Toen ik bij mensen om mij heen zag hoe goed en snel het dieet werkte, besloot ik er ook voor te gaan!
De producten zorgen er voor dat ik echt geen honger gevoel had, en mocht ik zin hebben in iets lekkers.. dan mocht ik gewoon een lekkere reep pakken!
Het snelle resultaat zorgde er voor dat ik steeds gemotiveerd bleef en dat ik nu ook veel beter in mijn vel zit! Dit gewicht past veel beter bij mij!

Voor / Na

 


Ik ben 3 jaar geleden gestopt met roken. Daardoor ben ik vele kilo's aangekomen. Ik woog uiteindelijk 100 kilo. Na verschillende afval pogingen de afgelopen jaren, waarbij ik wel iets afviel, ben ik bij Afvallen met Bregje begonnen aan het eiwit dieet.
Dit dieet was voor mij goed te volgen. Ik vond ook bijna alles lekker. De kilo's vlogen eraf en nu ben ik genoeg afgevallen! Ik ben er heel erg blij mee en kan het iedereen aanraden om aan dit dieet te beginnen.

Voor / Na

 


Ik geef al jaren training. Bij een training hoort uiteraard een Cursuslunch; Deze zijn lekker, dit heeft er ook voor gezorgd dat ik na verloop van tijd 104 kilo woog. 
Gelukkig kan ik nu zeggen: WOOG!
In eerste instantie was ik redelijk bang dat ik het niet goed vol kon houden omdat ik tijdens de lunch geconfronteerd zou worden met mijn grootste hobby: lekker eten. Gelukkig had ik daar geen enkel probleem mee. Het rare van dit dieet is dat je gewoon geen honger hebt (zolang je maar genoeg producten op een dag eet). 
Naast het feit dat ik enorm ben afgevallen heb ik ook op een andere manier leren koken. Door het dieet van Afvallen met Bregje en de recepten die je mee krijgt heb ik groentes (eindelijk) leren waarderen en ben hier steeds creatiever in geworden. De recepten zijn ook echt fijn om te krijgen en uit te proberen.

Voor / Na

 


Mijn verhaal kunnen jullie lezen op de pagina  Het verhaal van Bregje . Zoals je kan zien heb ik mijn andere grote broek, maat 54 bewaard. Dit houd ik mezelf nog regelmatig voor, omdat ik nog vaak niet kan geloven dat ik al zoveel ben afgevallen.


Voor / Na Bregje

 

 

Klik hieronder een succesfoto aan en lees het persoonlijke verhaal van die persoon.

Lees hoeveel anita is afgevallen

Voor en Na foto van Nanda

Het afvalverhaal van Mireille Wolfs

Lees het verhaal van Petra

Voor en Na Foto Will

Voor en Na foto Pui-Chi

Voor en na foto Thea

Voor en Na Foto Marloes

Voor en Na foto Wilma

Voor en na foto Sanne

Succesfoto Jan

Succesverhaal Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.