Het succesverhaal van Marloes

Jarenlang had ik last van overgewicht en na twee zwangerschappen werd dit er niet beter op. Na allerlei mislukte lijnpogingen heb ik op 2 juni 2010 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen aan het dieet. Ik woog toen 83.9 kilo. Veel te veel met een lengte van 1.58 cm.
De eerste week ging erg goed en de weegschaal gaf aan dat ik goed was afgevallen! Dit gaf me goede moed om door te gaan. Iedere week viel ik wel een aantal kilo's af.
Natuurlijk had ik ook wel eens moeilijke momentjes, maar door het snelle resultaat was ik super gemotiveerd en is het heel goed vol te houden zonder hongergevoel. Ik vond het vooral fijn dat het heel duidelijk is wat je per dag mag eten en dat je kunt kiezen uit een erg gevarieerd aanbod van producten. Ook mag je er onbeperkt groenten bij eten.
Ik heb mijn afvalproject door omstandigheden in 2 fases gedaan en ben dus tussentijds even gestopt geweest. Toen ik daarna weer vol goede moed begon viel ik in zo’n 4 maanden tijd de resterende kilo’s af en nu kan ik vol trots zeggen dat ik helemaal het door mij gewenste resultaat bereikt heb!! Ik ben hier ongelofelijk blij mee en voel me een totaal ander mens!
Dankzij ,,Afvallen met Bregje” is het me gelukt en zoals Bregje zegt: ,,Mij is het gelukt, jou gaat het ook lukken !”

Voor en Na foto van Marloes

Klik hieronder een succesfoto aan en lees het persoonlijke verhaal van die persoon.

Lees hoeveel anita is afgevallen

Voor en Na foto van Nanda

Het afvalverhaal van Mireille Wolfs

Lees het verhaal van Petra

Voor en Na Foto Will

Voor en Na foto Pui-Chi

Voor en na foto Thea

Voor en Na Foto Marloes

Voor en Na foto Wilma

Voor en na foto Sanne

Succesfoto Jan

Succesverhaal Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.