Het succesverhaal van Mireille

Voor en Na foto van Mireille

Mijn naam is Mireille Wolfs,

Heb een gezin met 2 kinderen en ben getrouwd. Na de nodige tegenslagen ben ik vorig jaar eind februari 2011 zelf begonnen met afvallen. Op dat moment woog ik +/- 120 kilo.
Heb eerst alles verwerkt daarna volle moed gestart met afvallen. Heb mijn eet patroon aangepast en ben met volle moed met regelmaat gaan wandelen, dit ging goed in het begin...

Toen begon het: ik wilde meer afvallen maar bleef stil hangen.Wat nu???
Na veel wikken en wegen heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en heb Bregje gebeld of zij mij verder wilde helpen met afvallen. Ben vrijblijvend langs geweest, en na mijn gesprek met haar met een goed gevoel naar huis gegaan. Moest 1 week later terug komen, en ja hoor de kilo’s gingen er weer af. Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb!

Met de goede begeleiding van Bregje en de juiste producten zit ik nu veel lekkerder in mijn vel met het succes van Bregje. Kom nog steeds bij haar voor de lekkere dingen die via haar site makkelijk kunt bestellen. Bregje via deze weg SUPER BEDANKT voor jouw tips en hulp om mij te maken zo ik nu ben. Veel zelfverzekerder en ik durf voor mijzelf op te komen. Dit is veel waard en ik raad daarom iedereen aan: Afvallen met Bregje werkt!!!!

Groetjes Mireille.

 

Klik hieronder een succesfoto aan en lees het persoonlijke verhaal van die persoon.

Lees hoeveel anita is afgevallen

Voor en Na foto van Nanda

Het afvalverhaal van Mireille Wolfs

Lees het verhaal van Petra

Voor en Na Foto Will

Voor en Na foto Pui-Chi

Voor en na foto Thea

Voor en Na Foto Marloes

Voor en Na foto Wilma

Voor en na foto Sanne

Succesfoto Jan

Succesverhaal Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.