Het succesverhaal van Petra

Hallo,
 
Ik ben petra en ik ben 31 jaar. Ik heb 2 zoontjes van 2.5 jaar en van 4.5 jaar. Na mijn zwangerschappen was ik 26 kilo zwaarder geworden.... Ik heb hierna meerdere lijn pogingen gedaan maar niets hielp..... Na 1 week ga je op de weegschaal staan en er is nog niets af!!!! Zeer frustrerend is dat!!!
In Juli (2011) sprak ik iemand die veel was afgevallen danzij "Afvallen met Bregje". Eenmaal thuis heb ik de website van Bregje bekeken en heb ik meteen een afspraak gemaakt. Het voelde vanaf dag 1 gewoon goed. Na het intake gesprek ben ik meteen begonnen met fase 1. En na 1 week moest ik op die gevreesde weegschaal...... Ik was afgevallen!!!! De weken die daarna volgden had ik geen schrik meer voor de weegschaal, telkens dacht ik: "Kom maar op met die weegschaal!!"
En het meest fijne wat ik aan dit dieet heb ervaren is dat je GEEN hongergevoel hebt!!! En de begeleiding van Bregje is ontzettend fijn. Je mag ten alle tijden bellen of mailen als je vragen hebt over het dieet. En je wordt hartelijk ontvangen in de huiskamer met een kopje koffie of thee.
 

Het succes van Petra

Klik hieronder een succesfoto aan en lees het persoonlijke verhaal van die persoon.

Lees hoeveel anita is afgevallen

Voor en Na foto van Nanda

Het afvalverhaal van Mireille Wolfs

Lees het verhaal van Petra

Voor en Na Foto Will

Voor en Na foto Pui-Chi

Voor en na foto Thea

Voor en Na Foto Marloes

Voor en Na foto Wilma

Voor en na foto Sanne

Succesfoto Jan

Succesverhaal Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.