Het verhaal van Pui-Chi

Ik (Pui Chi) ben door Bregje gevraagd of ik over mijn afvalperiode wilde schrijven. Ik vond het sowieso leuk dat ze dat vroeg. Zelf vind ik het ook altijd leuk om de verhalen van anderen te lezen. Ik vond dat ook altijd wel motiverend. Ik hoop dus dat ik met mijn verhaal ook anderen kan motiveren.

Zoals je kunt zien, heb ik mijn gewicht er niet bijgeschreven. Dit is omdat ik mij daar best wel voor schaam, al hoeft dat nu niet meer, maar ik heb nooit echt aan iemand verteld wat mijn gewicht is en was. Zelfs mijn vriend weet het niet. Bregje is dan eigenlijk de enige die dat weet. Maar ik neem aan dat de foto wel laat zien dat lichter ben!

In januari 2011 ben ik begonnen met ‘Afvallen met Bregje’. Ik wilde er wel eens achterkomen of het iets voor mij was. Ik vond het in het begin wel even wennen (wat mag ik en hoeveel, enz.), maar na een paar dagen was ik gewend aan het dieet. Ik legde per dag klaar wat ik dan ging eten, zodat ik verder niet na hoefde te denken. Honger had ik gelukkig niet, daar was ik namelijk bang voor. Ik vind de productkeuze erg divers en dat vind ik erg prettig, een zekere pluspunt van ‘Afvallen met Bregje’! Zo heb ik verschillende producten uitgeprobeerd om erachter te komen wat ik lekker vind. Ik ben erachter gekomen dat ik bijvoorbeeld de tiramisu wel erg lekker vind. Bregje moet dan ook steeds lachen dat ik bij elke bestelling tiramisu tussen heb staan. Tiramisu gebruik ik als ontbijt, als lunch eet ik muesli met sojamelk of met smeerkaas/ filet americain of kwark met granen en rozijnen. Als avondeten eet ik bijvoorbeeld graag de macaroni met wat rundergehakt en groenten en tomatenpuree. En voor in de avond heb ik meestal dan nog iets lekkers… zoals een reep, chocoladebiscuits of chipsjes. Met Bregje had ik in het begin afgesproken hoeveel ik kwijt wilde. In het begin viel ik snel af (wat ik niet kon geloven). Ik voelde me eerst wat moe, maar ik voelde me steeds fitter worden naarmate de kilo’s eraf vlogen. Dat is dan al het 2e en 3e pluspunt van ‘Afvallen met Bregje’! En omdat ik het dieet zo goed en makkelijk vol vind te houden (pluspunt 4!), besloot ik om langer door te blijven gaan met het dieet, maar dan iets meer op mijn eigen tempo.

Ik krijg steeds meer complimenten van anderen dat ik er goed uitzie en dat ik het dieet zo lang volhoud. Ik doe dit dieet natuurlijk voor mijzelf, maar het is toch ook wel leuk als anderen opmerken dat ik afgevallen ben (pluspunt 5!). Ik wil nu nog een paar kilo kwijt, maar ik weet zeker dat ik het kan! Ook wil ik nog zeggen dat ik de begeleiding van Bregje erg prettig vind. Vooral omdat het bij Bregje thuis is en je kan elke week een afspraak maken (wat ik in het begin wel erg prettig vond). Nu kom ik om de drie weken bij Bregje. En omdat de begeleiding toch wel erg motiverend is, is dit wel de 6e pluspunt!

Ik zou iedereen die wat kg’s kwijt willen, ‘Afvallen met Bregje’ aan willen raden! ;)

Voor en na foto Pui Chi

Klik hieronder een succesfoto aan en lees het persoonlijke verhaal van die persoon.

Lees hoeveel anita is afgevallen

Voor en Na foto van Nanda

Het afvalverhaal van Mireille Wolfs

Lees het verhaal van Petra

Voor en Na Foto Will

Voor en Na foto Pui-Chi

Voor en na foto Thea

Voor en Na Foto Marloes

Voor en Na foto Wilma

Voor en na foto Sanne

Succesfoto Jan

Succesverhaal Koen

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.