Mijn Verhaal

 

Mijn verhaalMijn verhaal begint op 6 januari 2010.
Ik was mijn overgewicht zo ontzettend beu, ik had er echt last van! Zowel lichamelijk als geestelijk.

Een collega en een vriendin van mij waren in zeer korte tijd ontzettend goed afgevallen en dat wilde ik ook! Op 6 januari woog ik maar liefst 128 kilo schoon aan de haak.
’s Avonds nog begonnen aan mijn laatste avondmaal, biefstuk met gebakken aardappeltjes met veel mayo, lekker (foto 1).

 

 

Nadat ik de producten had gekocht ben ik vol goede moed begonnen met de strijd tegen mijn overtollige kilo’s.
De eerste dagen waren echt heel erg moeilijk. Er zaten wat producten tussen die ik echt niet lekker vond. Waar ben ik toch aan begonnen? Toen ik een week later ging wegen, gaf de weegschaal al een paar kilo lichter aan! Kijk daar deed ik het voor, dit is een erg goede motivatie om door te gaan.

Na 1 week kwam ik in die trein van afvallen, na 1 maand kon ik al een broekmaat kleiner kopen.
Van broekmaat 54 naar broekmaat 52 (foto 2).

Super! Deze broek heb ik dan ook symbolisch verbrand, dat voelde erg goed (foto 3).

Mijn verhaalMijn verhaalMijn verhaal

Mijn verhaalSteeds zag ik weer de weegschaal naar beneden gaan. Toen ik op 3/4 van het gewenste resultaat zat ging ik naar fase 2. Ik kocht bij de slager een heerlijk biefstukje en heb daar echt van genoten, nu zonder gebakken aardappeltjes en geen mayo (foto 4)!

Ik wilde zo ontzettend graag onder een magische grens komen voordat wij op vakantie gingen, en dat is mij gelukt. Ik heb mezelf volgehangen met slingers, want het resultaat is duidelijk te zien (foto 5).

Ik zelf heb ervaren hoe moeilijk het afvallen is, vooral ook het geestelijke proces. Het is belangrijk om een klankbord te hebben, je ei even kwijt te kunnen aan iemand die dat ook begrijpt. Dat is een van de redenen dat ik met Afvallen Met Bregje ben begonnen. Veel mensen lopen tegen hetzelfde aan waar ik tegenaan ben gelopen. Er zijn natuurlijk zo veel diëten in omloop, maar de echte begeleiding laat soms te wensen over. Ik wil graag dat mijn klant zich op zijn gemak voelt en dat hij/zij zichzelf kan zijn, bij mij hoef je jezelf niet te schamen voor je gewicht! Of je nu 5 kilo of 50 kilo te zwaar bent!

Samen gaan wij er voor en ik ga jou helpen om af te vallen, want dat gaat jou ook lukken!!!
En neem mij als voorbeeld!

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.