Verzenden en Betalen

Verzenden

Je pakket snel bezorgd... Daar zorgen we voor!

Als je eenmaal hebt besloten aan de slag te gaan dan wil je je pakket zo snel mogelijk in handen krijgen. Dat kan!
Op werkdagen voor 12u besteld wordt je pakket nog diezelfde dag verzonden.
(Wij werken van maandag tot en met vrijdag)
Als je in een stad woont waar ze fietskoeriers hebben zal je pakket waarschijnlijk met de fietskoerier de volgende avond bezorgt gaan worden. Is er bij jou geen fietskoerier dan zal DHL het waarschijnlijk bezorgen.
Daarnaast kun je ervoor kiezen dat het pakket niet bij de buren bezorgd mag worden als je dat liever niet hebt.
Indien er bij de verzending een levertijd gemeld staat is dat een verwachte levertijd op basis van voorspellingen van PostNL, het kan voorkomen dat de chauffeur vroeger of later langs komt. Hou daarom altijd de track & trace in de gaten.

Onopvallende doos !

Sommige personen willen liever niet dat iedereen (lees: buren) weet dat ze aan het afvallen zijn. Om onze klanten niets uit te hoeven laten leggen aan de buren versturen wij onze pakketten in gewone witte of bruine dozen. Als afzender zie je staan dat het van "Bregje" af komt, verder niets.

Verzendkosten

De verzendkosten per PostNL bedragen in Nederland € 4,95. Vanaf 40 euro zijn de verzendkosten voor onze rekening. Uiteraard worden de pakketten met Track & Trace verstuurd zodat je zelf je pakket ook kunt volgen. Nadat het pakket is gescand bij de vervoerder zul je via de email de Track en Trace link ontvangen.

Internationaal (België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Engeland)

Uiteraard kunnen we je bestelling ook internationaal versturen. Voor België en Duitsland versturen we ook al vanaf € 40,- gratis! Daaronder vragen we € 5,95 verzendkosten naar België en € 6,50 naar Duitsland. Hiervoor geldt ook dat als je het vóór 12 uur besteld je het over het algemeen de volgende werkdag in huis zult hebben.
Voor overige landen gelden de volgende tarieven:

Luxemburg: Beneden € 85,- zijn de verzendkosten € 8,75, boven € 85 verzenden we gratis.
Denemarken, Oostenrijk en Engeland: Beneden € 100,- zijn de verzendkosten € 11,50, boven € 100 verzenden we gratis.
Frankrijk: Beneden € 100,- zijn de verzendkosten € 9,90, boven € 100 verzenden we gratis.
Portugal, Spanje en Italië: Beneden € 100 is € 15 bezorgkosten, tussen € 100 en € 150 is € 10, van € 150 tot € 200 zijn de bezorgkosten € 5 en boven € 200 bezorgen we het gratis in Spanje.
Hongarije: Beneden € 100,- zijn de verzendkosten € 9,90, boven € 100 verzenden we gratis. Deze pakketten versturen we met DPD.
Zweden: Beneden € 100,- zijn de verzendkosten € 12,50, boven € 100 zijn de verzendkosten € 7,50 en boven € 150 verzenden we gratis.

Wil je het naar een ander land opgestuurd hebben dan is dat wat ons betreft geen enkel probleem. Mail of bel ons dan even en je krijgt een prijsopgaaf. 
Zoals je ziet zijn er meer mensen die op hun vakantieadres of nieuwe woonplaats graag hun bestellingen van Bregje bezorgd krijgen. 

 

Ophalen bij een pakketpunt

Je kunt er voor kiezen om het pakket niet thuis te laten bezorgen, maar bij een pakketpunt bij je in de buurt. Veel supermarkten bieden dit bv als extra service aan. Dit is natuurlijk super handig als je overdag altijd werkt, je kunt nu ook gemakkelijk 's avonds je pakket ophalen tijdens het boodschappen doen.
Tijdens het afrekenen kun je op basis van je afleveradres een postkantoor selecteren. Het pakket zal daar dan de volgende werkdag na 16u in principe voor je klaar liggen. Let erop dat je het pakket binnen één week op komt halen, anders zal het terug gestuurd gaan worden naar ons. Mocht het terug gestuurd worden naar ons dan zullen we het bedrag van je bestelling terug storten op je rekening minus eventuele verzendkosten van het opsturen.

Retouren

Lees hier alles over retourneren.

 

Betalen

Bij ons kun je gebruik maken van iDeal, overschrijvingen, PIN, contant, Paypal, BanContact / MisterCash, Creditcard, Sofort, Maestro, Afterpay. (achteraf betalen met digitale acceptgiro)

iDeal

Als je besteld via de Webshop kun je tijdens het afrekenen kiezen om met iDeal te betalen. Dit is betalen via je eigen bank. Je komt gewoon in je eigen bank-omgeving terecht en kunt betalen waarbij het onmiddelijk van je rekening af word geschreven.

AfterPay (Betalen met digitale acceptgiro)

Wil je liever achteraf betalen nadat je het pakket hebt ontvangen? Dat kan.... Je vult je eigen gegevens in en AfterPay checkt deze (binnen een seconde). Als zij accoord zijn kunnen wij het pakket opsturen. Een week nadat je het pakket hebt ontvangen krijg je via je email een acceptgiro gestuurd die je zo kunt betalen. Veel makkelijker kunnen we het niet maken. 
Wij geven het verzorgen van de betaling dan uit handen aan AfterPay, zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het innen van het bedrag. Let erop dat je de acceptgiro op tijd betaald om zo geen onnodige herrinneringskosten te moeten betalen.

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay

Afterpay Logo
AfterPay voert voor afvallenmetbregje.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij afvallenmetbregje.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Billink Achteraf Betalen

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens Afvallen met Bregje de producten en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Overschrijven

Eventueel kun je er voor kiezen om dmv een normale bank overschrijving te betalen (ook internationaal). Houdt er dan rekening mee dat de verwerking van je bestelling minimaal een paar dagen langer duurt omdat het bedrag eerst op onze rekening moet staan.
Als je kiest voor betalen door een overschrijving krijg je van Pay.nl een betaal kenmerk. Gelieve dit betaalkenmerk correct over te nemen ivm automatische verwerking door Pay.nl. Mochten zij het bedrag niet kunnen koppelen aan je bestelling dan zullen zij het bedrag binnen een paar dagen terugstorten op je rekening.

PayPal

Mocht je met je PayPal rekening willen betalen dan kan dat ook.

BanContact / MisterCash

Woon je in België en doe je bij ons een bestelling? Bij ons kun je gewoon op de normale manier via MisterCash betalen.

Sofort Banking

Indien je met Sofort Banking wilt betalen dien je er rekening mee te houden dat de verzending van je bestelling enkele dagen vertraagd zal zijn. Dit heeft te maken met hoe Sofort Banking is opgezet door verschillende banken. Pas op het moment dat het bedrag bij ons binnen is is de betaling gegarandeert aan ons.

 

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.