Verzenden en Betalen

Verzenden

Je pakket snel bezorgd... Daar zorgen we voor!

Als je op werkdagen voor 12.00 uur je bestelling plaatst, wordt je pakket nog diezelfde dag verzonden.
Als je in een stad woont waar ze Fietskoeriers hebben zal je pakket waarschijnlijk met de fietskoerier de volgende avond bezorgd gaan worden. Is er op jouw adres geen fietskoeriersdienst dan zal in de meeste gevallen DHL (en soms PostNL) je pakket bezorgen.
Je kunt aangeven dat het pakket niet bij de buren bezorgd mag worden, als je dat liever niet hebt. Dit doe je op de pagina waar je je bestelling plaatst, dan kies je voor "Alleen Huisadres".
Indien er bij de verzending een levertijd gemeld staat is dat een verwachte levertijd op basis van voorspellingen van de vervoerder, het kan gebeuren dat de chauffeur vroeger of later dan gepland langs komt. Hou daarom altijd de Track & Trace in de gaten.

Onopvallende doos

Sommige mensen willen liever niet dat iedereen (lees: buren) weet, dat ze aan het afvallen zijn. Om onze klanten niets uit te hoeven laten leggen aan de buren, versturen wij onze pakketten in blanco witte of bruine dozen. Als afzender zie je staan dat het van "Bregje" af komt, verder niets.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in Nederland € 4,95. Vanaf € 40,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Uiteraard worden de pakketten met Track & Trace verstuurd zodat je je pakket kunt volgen. Nadat het pakket is gescand bij de vervoerder, ontvang je via e-mail de Track & Trace link.

Ophalen bij een pakketpunt

Je kunt er voor kiezen om het pakket niet bij je thuis te laten bezorgen, maar bij een Pakketpunt bij je in de buurt. Dit is natuurlijk super handig als je overdag altijd werkt.
Tijdens het afrekenen kun je, op basis van je afleveradres, een Pakketpunt selecteren. Het pakket zal daar dan de volgende werkdag, na 16u in principe, voor je klaar liggen. Let erop dat je het pakket binnen één week op komt halen, anders zal het terug gestuurd worden naar ons. In dat geval zullen we het bedrag van je bestelling terug storten op je rekening minus de verzendkosten.

Internationale verzending

Uiteraard kunnen we je bestelling ook internationaal versturen. Voor België en Duitsland versturen we ook al vanaf € 40,- gratis! Daaronder vragen we € 5,95 voor verzending naar België en € 6,50 naar Duitsland. Hiervoor geldt ook dat als je het vóór 12 uur bestelt je het over het algemeen de volgende werkdag in huis zult hebben.
Voor overige landen gelden de volgende tarieven:

Luxemburg: Tot € 85,- zijn de verzendkosten € 8,75, daarboven verzenden we het gratis.
Denemarken, Oostenrijk en Engeland: Tot € 100,- zijn de verzendkosten € 11,50, daarboven verzenden we het gratis.
Frankrijk: Tot € 100,- zijn de verzendkosten € 9,90, daarboven verzenden we het gratis.
Portugal, Spanje en Italië: Tot € 100 zijn de verzendkosten € 15, tussen € 100 en € 150 zijn de verzendkosten € 10, van € 150 tot € 200 zijn de verzendkosten € 5 en daarboven bezorgen we het gratis.
Hongarije: Tot € 100,- zijn de verzendkosten € 9,90, daarboven verzenden we het gratis.
Zweden: Tot € 100,- zijn de verzendkosten € 12,50, boven € 100 zijn de verzendkosten € 7,50 en daarboven verzenden we het gratis.

Wil je de bestelling naar een ander land opgestuurd hebben, dan is dat wat ons betreft geen enkel probleem. Mail of bel ons voor een prijsopgaaf. 
Zoals je ziet, zijn er meer mensen die op hun vakantieadres of nieuwe woonplaats graag hun bestellingen van Bregje bezorgd krijgen. 

 

Retouren

Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

 

Betalen

Bij ons kun je betalen met iDeal, overschrijvingen, Paypal, BanContact / MisterCash, CreditCard, Afterpay en Billink.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.

AfterPay (Betalen met digitale acceptgiro)

Wil je liever achteraf betalen? Dat kan! Je vult je eigen gegevens in en AfterPay checkt deze (binnen een seconde). Als zij akkoord zijn, kunnen wij het pakket opsturen. Een week nadat je het pakket hebt ontvangen, krijg je via je e-mail een acceptgiro toegestuurd, die je zo kunt betalen. Veel makkelijker kunnen we het niet maken. 
Wij geven het verzorgen van de betaling dan uit handen aan AfterPay, zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het innen van het bedrag. Let erop dat je de acceptgiro op tijd betaalt om zo geen onnodige herinneringskosten te hoeven betalen.

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay

Afterpay Logo
AfterPay voert voor afvallenmetbregje.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij afvallenmetbregje.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Billink Achteraf Betalen

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten, zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens Afvallen met Bregje de producten en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Overschrijven

Je kunt ervoor kiezen om met een normale bankoverschrijving te betalen (ook internationaal). Houd er dan rekening mee dat de verwerking van je bestelling minimaal een paar dagen langer duurt, omdat het bedrag eerst op onze rekening moet staan.
Als je kiest voor betalen middels een overschrijving krijg je van Pay.nl een betaal kenmerk. Dit betaalkenmerk moet je correct over nemen in verband met de automatische verwerking door Pay.nl. Mochten zij het bedrag niet kunnen koppelen aan je bestelling dan zullen zij het bedrag binnen een paar dagen terugstorten op je rekening en je bestelling is dan geannuleerd.

PayPal

Het is mogelijk om met PayPal te betalen.

BanContact / MisterCash

Woon je in België en doe je bij ons een bestelling? Bij ons kun je gewoon op de normale manier via MisterCash betalen.

SOFORT Banking

Indien je met SOFORT Banking wilt betalen, dien je er rekening mee te houden dat de verzending van je bestelling enkele dagen vertraagd zal zijn. Dit heeft te maken met hoe SOFORT Banking is opgezet door verschillende banken. Pas op het moment dat het bedrag bij ons binnen is, is de betaling gegarandeerd aan ons.

 

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.