Verzenden en Betalen

Verzenden

Je pakket snel bezorgd... Daar zorgen we voor!

Binnen 1 tot 2 dagen verzonden. Vaak al dezelfde dag.

Als je in een stad woont waar ze Fietskoeriers hebben zal je pakket waarschijnlijk met de fietskoerier de volgende avond bezorgd gaan worden. Is er op jouw adres geen fietskoeriersdienst dan zal in de meeste gevallen DHL (en soms PostNL) je pakket bezorgen.
Je kunt aangeven dat het pakket niet bij de buren bezorgd mag worden, als je dat liever niet hebt. Dit doe je op de pagina waar je je bestelling plaatst, dan kies je voor "Alleen Huisadres".
Indien er bij de verzending een levertijd gemeld staat is dat een verwachte levertijd op basis van voorspellingen van de vervoerder, het kan gebeuren dat de chauffeur vroeger of later dan gepland langs komt. Hou daarom altijd de Track & Trace in de gaten.

Onopvallende doos

Sommige mensen willen liever niet dat iedereen (lees: buren) weet, dat ze aan het afvallen zijn. Om onze klanten niets uit te hoeven laten leggen aan de buren, versturen wij onze pakketten in blanco witte of bruine dozen. Als afzender zie je staan dat het van "Bregje" af komt, verder niets.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in Nederland € 5,95. Vanaf € 49,- zijn de verzendkosten voor onze rekening. Uiteraard worden de pakketten met Track & Trace verstuurd zodat je je pakket kunt volgen. Nadat het pakket is gescand bij de vervoerder, ontvang je via e-mail de Track & Trace link.

Ophalen bij een pakketpunt

Je kunt er voor kiezen om het pakket niet bij je thuis te laten bezorgen, maar bij een Pakketpunt bij je in de buurt. Dit is natuurlijk super handig als je overdag altijd werkt.
Tijdens het afrekenen kun je, op basis van je afleveradres, een Pakketpunt selecteren. Het pakket zal daar dan de volgende werkdag, na 16u in principe, voor je klaar liggen. Let erop dat je het pakket binnen één week op komt halen, anders zal het terug gestuurd worden naar ons. In dat geval zullen we het bedrag van je bestelling terug storten op je rekening minus de verzendkosten.

Internationale verzending

Uiteraard kunnen we je bestelling ook internationaal versturen. Voor België en Duitsland versturen we vanaf € 59,- gratis!  
Bekijk hieronder de verschillende tarieven.

Land Verzendkosten voor bestellingen onder € 59 Verzendkosten voor bestellingen vanaf € 59
België  € 6,95 gratis
Duitsland € 7,50 gratis
     
Land Verzendkosten voor bestellingen onder € 75 Verzendkosten voor bestellingen vanaf € 75
Luxemburg € 10,50 € 7,50
Frankrijk € 11,50 € 8,50
Denemarken, Oostenrijk € 13,50 € 10,50
Spanje, Portugal, Italië, Estland, Hongarije, Ierland, Zweden, Slovenië, Polen € 16 € 11
Bulgarije, Kroatië € 26 € 20
Finland € 22 € 17

Let op: We versturen alleen maar pakketten binnen de Europese Unie. We versturen ook geen pakketten naar uitzonderingsgebieden zoals de Canarische Eilanden en andere overzeese eilanden.
Ook zijn we gestopt met versturen naar Engeland ivm de Brexit.

Wil je de bestelling naar een ander land (binnen de Europese Unie) opgestuurd hebben, dan is dat wat ons betreft geen enkel probleem. Mail of bel ons voor een prijsopgaaf. 
Zoals je ziet, zijn er meer mensen die op hun vakantieadres of nieuwe woonplaats graag hun bestellingen van Bregje bezorgd krijgen. 

 

Retouren

Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

 

Betalen

Bij ons kun je betalen met iDeal, overschrijvingen, Paypal, BanContact / MisterCash, CreditCard, Afterpay en Billink.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.

 

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor Afvallen met Bregje het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.
Achteraf betalen is mogelijk voor bestellingen tot € 100.

PayPal

Het is mogelijk om met PayPal te betalen.

BanContact / MisterCash

Woon je in België en doe je bij ons een bestelling? Bij ons kun je gewoon op de normale manier via MisterCash betalen.

SOFORT Banking

Indien je met SOFORT Banking wilt betalen, dien je er rekening mee te houden dat de verzending van je bestelling enkele dagen vertraagd zal zijn. Dit heeft te maken met hoe SOFORT Banking is opgezet door verschillende banken. Pas op het moment dat het bedrag bij ons binnen is, is de betaling gegarandeerd aan ons.

 

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.