Vragen

Veel gestelde vragen (FAQ)

We hebben een heleboel vragen van klanten samen gevat in een overzicht van veel gestelde vragen.
Om hier een eigen draai aan te geven hebben we deze  Meest Gestelde Vragen genoemd.

Waarom Bregje?

Waarom zou je bij Bregje het eiwitdieet moeten volgen?
Waarin onderscheiden wij onszelf?
Om te zien waarom je naar Bregje zou moeten komen voor begeleiding tijdens het dieet zou de pagina Waarom Bregje wellicht een goed idee zijn om te bekijken.

Online Begeleiding

We hebben veel klanten die iedere week of iedere twee weken bij ons op bezoek komen om te wegen en alle vragen aan Bregje te stellen. 
Maar we hebben OOK heel veel klanten die dat niet doen. Mocht de afstand een probleem voor je zijn of heb je een volle agenda, dan kun je gebruik maken van online begeleiding.
Op de pagina Online Begeleiding lees je wat onze gedachte hierover is.

Producten Combinaties  

Niet alle producten kunnen goed samen gaan. Veel producten hebben heel erg weinig koolhydraten, maar sommige producten hebben er net wat meer (zoals de repen). 
We hebben een overzicht samen gesteld van producten die niet zo goed combineren met elkaar op de pagina Producten Combinaties .

Wanneer Niet?

In principe kan iedereen die gezond is het dieet volgen. In bepaalde gevallen met je het dieet echter niet volgen. Op de pagina  Wanneer Niet? leggen we het een en ander uit hierover.

Wat kost het?

Natuurlijk wil je weten wat je ongeveer kwijt gaat zijn aan het dieet. 
Het is heel erg moeilijk om keihard te zeggen: je bent dit-en-dit kwijt aan het dieet, maar we proberen het toch op de pagina Wat Kost Het?

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.