Waarom Bregje?

Wij zijn klein gebleven..... We zijn nog normaal (in tegenstelling tot "de grote jongens") en bieden je gewoon hele goede dieet producten aan voor een erg scherpe prijs. Daarnaast mag je gewoon jezelf bij ons zijn. Je hoeft je niet te schamen voor je overgewicht of hoe dat zo gekomen is, we proberen je daar ECHT bij te helpen.

Lang niet iedereen komt langs bij ons voor de begeleiding (mensen uit heel de Benelux doen ons dieet), daarom kunnen we je ook begeleiden via telefoon of email. Er zijn ook veel mensen die alleen maar langs komen voor het intakegesprek waarna de rest online gebeurd of via de telefoon. (Bel ons! Het nummer is 013-8080211)

Tijdens het intake gesprek krijg je een duidelijke uitleg over het dieet (je kan van te voren al voldoende informatie op onze website vinden/lezen, ik ga jou wegen (je krijgt een complete bodyanalyse: gewicht, vochtpercentage, vetpercentage, spiermassa en BMI) en je krijgt van mij een mapje mee naar huis met bewegingstips, motivatietips, informatie over het dieet en recepten. In dit mapje kan je ook al jouw weegresultaten stoppen. Daarnaast maak ik samen met jou een plan van aanpak zodat jij op een gezonde en prettige manier kan afvallen! Gedurende jouw afvalproces ben je bij mij iedere week (of bijvoorbeeld om de week) welkom om te komen wegen, voor een begeleidingsgesprek en/of om producten aan te schaffen. Als je twijfelt of je in ketose bent, kan ik dmv een ketone test strip kijken of je in het ketoseproces zit. (gratis).

Bij mij sta jij als mens voorop. Jij bent voor mij geen nummer. Ik neem echt de tijd om naar jou te luisteren. En kan je goede tips en adviezen geven. Ik kan er voor zorgen dat jij weer gemotiveert naar huis gaat. Begeleiding met een grote glimlach! Bij mij en Koen staan persoonlijke aandacht en goede service, maar ook de huiselijke en gezellige sfeer hoog in het vaandel! 

Uitleg: Het intakegesprek duurt ongeveer 1/2 uur en kost € 22,50. Als je dan ook besluit om het dieet te gaan volgen dan hoef je dit bedrag niet te betalen en betaal je alleen de kosten voor  het startpakket. (let op: je bent niet verplicht om met het startpakket te beginnen, wij geven dit wel als advies, je mag ook je eigen keuze maken)
De begeleidingsgesprekken (ieder keer 1 kwartier, tenzij behoefte is aan langer) zijn gratis! Je kunt hier al je vragen stellen waar je bijvoorbeeld tegenaan bent gelopen. Nadat je klaar bent met het dieet, kan je bij mij ook terecht om 1 keer per maand op controle te blijven, zodat je nog steeds een goede stok achter de deur hebt. Zeker als je bang bent weer aan te komen! Dit is ook geheel gratis.

Bregje toont trots een deel van de produkten die zij verkoopt
Bregje toont trots een deel van de produkten die zij verkoopt.

 

Er zijn tegenwoordig veel verschillende eiwit diëten te koop. Maar het is zo’n belangrijke stok achter de deur als je tijdens jouw afvalproces goed begeleid wordt. Afvallen is voor niemand eenvoudig, het is ook een geestelijk proces. Ik ben voor jou een “klankbord”, ik snap waar de moeilijke momenten voor jou liggen, omdat ik het zelf heb meegemaakt.

Naast het feit dat ik, Bregje, jou helpt bij het afvalproces, kan ook Koen (mijn man) jou een goed advies geven. Ook Koen heeft met succes dit dieet gevolgd en kan jou daardoor dus ook goed helpen. Samen zijn wij erachter gekomen dat als je klaar bent met het eiwit ofwel proteine dieet er niet veel produkten te vinden zijn in de supermarkt die weinig koolhydraten bevatten. Daarom zijn wij ook gestart met de verkoop van koolhydraatarme (bij)produkten.

Wij denken graag met de klant mee, dus mocht je op zoek zijn naar een bepaald produkt, stuur ons dan een mail naar info@afvallenmetbregje.nl. Grote kans dat wij dan dat produkt in ons assortiment opnemen!

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.