Wat kost het Eiwitdieet van Afvallen met Bregje?

Natuurlijk wil je weten hoeveel je per week kwijt bent aan het dieet, dat wilde ik ook!

Het intakegesprek duurt ongeveer 45 minuten en kost € 22,50. Als je dan ook besluit om het dieet te gaan volgen dan hoef je dit bedrag niet te betalen en betaal je alleen de kosten voor  het startpakket. (let op: je bent niet verplicht om met het startpakket te beginnen, wij geven dit wel als advies, je mag ook je eigen keuze maken)
De begeleidingsgesprekken (ieder keer 1 kwartier, tenzij behoefte is aan langer) zijn gratis!

Je kan van te voren al een hoop informatie op onze site vinden/lezen, dan ga je al voorbereid naar het gesprek toe.

Online begeleiding is gratis, met de voorwaarde dat je je produkten besteld bij Afvallen met Bregje. Ook is het mogelijk om via Skype een E-Consult te krijgen, gewoon gemakkelijk achter je eigenlijk computer video bellen met Bregje. Voor meer informatie klik je hier.

Fase 1 kost gemiddeld tussen de €70,- en €75,- per week. (Op basis van 5 produkten per dag). Iedere fase wordt dus goedkoper, want je hebt steeds minder produkten nodig. We kunnen verder geen uitspraken doen over hoeveel je ongeveer per week kwijt zal zijn. Iedereen valt op een andere manier af, de ene is strenger dan de ander, de ene moet meer afvallen dan de ander. Etc.

Wij hebben uit een gedeelte van het assortiment een keuze gemaakt en hier steeds één zakje van een bepaald product in een mixdoosje gedaan. Zo bevatten alle mix doosjes 5 of 7 producten.
Om te beginnen adviseren we altijd om met het startpakket te beginnen. Deze kun je volledig naar eigen smaak vullen met mix doosjes. Je maakt dus zelf de keuze uit welke categorie je producten wilt hebben in de eerste week (bv Mix Shake / Dessert, Mix Koude Dranken, Mix Repen, Mix Pannenkoeken etc etc). Daarnaast zit daar altijd de shakebeker en de informatiemap bij. Voor de eerste week heb je 5 doosjes nodig, je kunt er echter ook gemakkelijk meer aan toevoegen zodat je veel verschillende smaken kunt uitproberen. Het ligt er net aan hoeveel mix doosjes je toevoegd aan het startpakket wat de kosten zijn. De richtlijn (ook voor het startpakket) is dat het ongeveer € 75 per week kost. 

Naast het voordelige startpakket hebben we ook altijd onze vaste kortingsactie.
Op veel van onze producten krijg je korting naarmate het bedrag van de bestelling hoger is! (behalve vitaminen) Zo kan de korting zelfs oplopen tot 20% van het totaalbedrag. Voor meer uitleg kun je kijken op de pagina met  volumevoordeel .

Uiteraard kun je evt ook beginnen met volledige doosjes van 7 dezelfde zakjes, deze kosten € 13,50 (dat is € 1,92 per maaltijd). 

Ook verkoopt Afvallen met Bregje voordeelpotten van shakes / desserts, soepen en koude- en warme dranken, deze kosten € 24,50, goed voor zo’n 20 maaltijden (dat is € 1,22 per maaltijd). Deze verkopen we vaak aan mensen die het dieet al een tijdje volgen, op dat moment weet je namelijk precies wat je favoriete product is.

Vanaf fase 2 ga je steeds minder produkten gebruiken, je kan er ook voor kiezen om in fase 2 te starten uit kostenoverweging. 
Neem voor een compleet prijsoverzicht van de speciale voordeelpakketten vrijblijvend een kijkje in de  webshop van Afvallen met Bregje.
Tijdens het dieet mag je onbeperkt groentes eten (zie lijstje "Toegestane groenten" op de pagina  Hoe Werkt het? ), deze koop je uiteraard in de supermarkt, bij de groenteboer of op de markt.

let opBedenk dat je veel geld uitgeeft in de supermarkt aan bijvoorbeeld die lekkere koekjes, chips of kaasjes, dat hoef je nu niet meer in huis te halen! En hoeveel geef je wel niet uit tijdens een etentje of een avondje doorzakken in het café met je vrienden?

 

Het dieet van Afvallen met Bregje heeft gegarandeerd de BESTE prijs-kwaliteit verhouding!

Recent Bekeken
Geen recent bekeken producten
Alles wissen
NIEUWSBRIEF?
© Afvallen met Bregje. Alle rechten voorbehouden.